Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polgariengedetlenseg

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárdobáló Fél ciklus 2010.11.01 00:45:00
Kétévesek lettünk. Voltak személyi változások - visszaadtunk két miniszterelnököt a nemzetgazdaságnak, és király került a helyükre (Nép Szuverenitás - orbánviktor 0 -1). lett egy női szerkesztőnk, és ellentétben a kormányokkal, fél ciklus után is töretlen a…..
  Egy barátommal sokszor vitatkozunk politikáról, és feltette nekem ezt a kérdést: "de miért is utálod te annyira Orbán Viktort?". A kérdés kézenfekvő, és a válasz is elég nyilvánvaló, ki lehet venni az eddigi írásaimból. De mégis jónak találom összefoglalni,…..
Mindeközben Budapesten... Vitézy Dávidot fogják kinevezni a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. élére. Az Örülünk, Vincent blog egy emberként esett seggre a láthatóan senkit meg nem lepő hír hallatán. Úgy vagyunk ezzel, mint az egyszeri parasztbácsi a műrepülőbemutatóval:…..
polgariengedetlenseg 2010.11.06 20:17:16
w Békekölcsön 2010.11.02 11:30:00
Súlyos milliókat váltanának üres ígéretre. Pedig a magánnyugdíj az enyém. Megtartom...
Ha az elmúlt fél év magyarországi egyeztetési gyakorlatát és a maga közismert kompromisszumkészségét Orbán Viktor kiviszi az európai politikai porondra, attól tartok, hogy 2011 nyarára szétesik az EU.Nem mennék bele most hosszasabb fejtegetésekbe az Európai Unió történetét…..
polgariengedetlenseg 2010.10.31 11:59:49
Az Országos Választási Bizottság (OVB) tegnapi ülésén hitelesítette a fideszes politikust érintő népszavazási kezdeményezést. A Kreatív Jogértelmezők Baráti Köre által útjára bocsátott népszavazási kérdés így szól: "Egyetért-e Ön azzal, hogy Lázár Jánost…..