Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eleonora05

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Terveim között szerepelt, hogy még a 2010-es évben feldolgozzuk és a nagyközönség számára bemutatjuk Navixaf és azilinha beszámolóit a Siófoki Balaton Maraton versenyről. Mivel ma december 29 van, azt hiszem sikerült a tervem arcelhagyás nélkül véghezvinnem! Először Navixaf…..
Ugye nem felejtettétek el, hogy mostantól minden szombaton más helyszínen van Futóklub (és csak akkor!), amire mindenkit szeretettel várnak a szervezők, így például a Futóblog SZTÁRJAI? *nevet* A tervezett program: 09:00-kor találkozó a szokott helyen az Atlétikai Centrum (MAC)…..
Futóblog 66 emelet, 24 perc 2010.12.02 15:50:49
Bizonyos, hogy van valahol egy lista a függőséget kiváltani képes dolgokról. A legkézenfekvőbbek a drogok, illetve bizonyos drogok. Kávé-cigi-heroin, aztán van a szexfüggőség, ami jobbára a korral jön és megy, de persze a különböző szokások az igazán érdekesek: amikor valaki…..
Szombaton a Népligetben összegyűltünk egy kis futásra. A meglehetősen vizes hó pontosan előző nap este hullott le, így szkeptikus voltam azt illetően, hogy mi értelme lesz ennek azon kívül, hogy jól összevizezem a cuccom: Knipl Pista viszont szerencsére elmondta és fényt…..
Futóblog Sötétben 2010.11.24 10:41:51
Lehet, hogy csak öregszem, de az is lehet hogy motivációs görbém negatív csúcsidőszakát járom. Ahogy átállítottuk a téli időszámítás miatt óránkat, bennem is átállítódott valami.A napi forgatókönyv szinte mindig ugyanaz: reggeli éledezés, aztán utazás a munkahelyre,…..
eleonora05 2010.11.24 20:10:21
@weakest link: még nem sikerült olyan cuccot találnom, amiben ne éreztem volna meg a szelet. Egyvalami azonban tuti: a réteges öltözködés csodákra képes! Én mostanában este (értsd hidegben, sötétben, szélben, akár esőben) futok bélelt futónadrágban, spéci "climalite" pulcsiban, rá egy polár, sál, sapka, aztán uzsgyi:) Nagyon bejön ám, csak ajánlani tudom!
eleonora05 2010.11.24 20:18:08
@eleonora05: bocs...futok
Két gyanús nő motoszkált a kapuban. Valahogy a szoknyahossz volt, ami nem tetszett: boka felett tíz centi – szerintem betörési felderítők. Éberség, éberség! Ahogy megérkeztem a futásból, várakozóan rám néztek, hogy majd biztos beeresztem őket, ami nem is lett volna…..