Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zotmund001

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra itt a nyár, de állítólag csak délutánig, mert akkor jön a jégeső, úgyhogy addig olvassunk egy tanulságos történetet a pisilés és a párkapcsolat viszonyáról. Mert egyes elméletek szerint a nőt mindig szemmel kell tartani, egy percig el nem engedni, mert csak bajt hoz. a…..
Az alábbi poszt simán lehetne A csaj nem jár egyedül című amerikai tinivígjáték magyar változatának a szinopszisa, gyorsan szólunk is Sas Tamásnak, hátha ezt a filmet sem látta még. Antiszociális geek csajnak megtetszik a csillagászklub legnagyobb koponyája, úgyhogy…..
A szakítósblog zivataros időszakában a darabokra tört szívű vl Lándönbe tette át székhelyét, úgyhogy velem kell beérnetek az elkövetkezendő másfél hétben. Óvatosan válogattam, szerintem ilyen százhíresregény nincs, hogy feltehetőleg egy fiú miatt nemszakított (ilyen is…..
Ritkán fordul elő, hogy valaki ne a szerelmétm hanem a szexpartnerét sirassa. De végre ilyen is van. Eddig úgy gondoltam, hogy egy szakításom történetét sem tenném közkinccsé szívesen, de aztán valahogy beugrott egy történet, amit talán mégis. Nem tudom, nektek megfelel-e, mert…..
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..
A világ leghelyesebb levélíró négyszer küldte el sztoriját, hogy végre sikerüljön megmutatni nektek is. Tinisztori, de a kedvesebb, szerelmesebb fajtából, távkapcsolattal, ki nem mondott érzelmekkel, érettségivel és sok más érdekes apró részlettel a középsikolások számára.…..
Az ultimate kérdés: miért sóvárgunk olyan lány/fiú után, aki hülyére vesz? A loserek mi magunk vagyunk. Valószínűleg mindannyiunkank van ezer ilyen története, amikor azt hitte, hogy most ő a bajnok, minde működik, de valami hibázik. Jól érzik magukat együtt, találkoznak,…..
Folytatódik a felnőttmaraton: igazi problémákkal, mély fájdalmakkal szembesülünk. Igazi, nagybetűs szerelem a szomszéd sráccal, közös lakás, eljegyzés, és....nem szpojler, ha azt mondom, szakítanak, hiszen ez egy szakítósblog, mi másért küldte volna el a lány a történetét.…..
Alert: tinisztori következik a javából! Az eleje kicsit zavaros, nem értem mér annyira lényeges, hogy kivel hogyan mentek kézenfogva, de biztos fontos volt, mert ez a kihívott engem sétálni fordulat többször is visszatér. Aztán a szőke csávó, aki mindig filmet néz, például A…..
"Az én szakításom - igazi, bár nem véres, csak egy kicsit" - ez volt a levél subjectje, de ilyen durva sztorira nem számítottam, főleg nem a legkedvencebb magyar városom előterében kirajzolódva. A fotó a pecs.hu oldalról származikNem ma volt, van már talán 3 éve is,…..
Na de nézzétek már ezt a csapat pálcikaembert! Igazi zorál arcok, szétkapnak egy üres villamost amit persze videóra vesznek. Pár divatos lakkfilces punci utazik a nirvána felé, aláfestésnek meg a hörgős zene...
Az első puszit soha nem felejtjük el, az kurva élet. A Juno című remekbe szabott amerikai filmben az anyuka felnéz a terhességét éppen bejelentő 16 éves kislányára, és azt kérdi: Szexuálisan aktív vagy? Na, a kettő között ugrál beküldőnk két története. Reméljeük, senki…..
Földhöz ragadva Vega-e vagy? 2008.03.05 13:27:00
Előljáróban, tényleg a korrektség kedvéért, nem cikket írok, csak weblogot szeretnék. Megpróbálom a mindenkori véleményem megfogalmazni, nem kapok erre instrukciót, arról írok, ami eszembe jut. Ha jut. Múlt héten megpróbáltam leírni, hogyan szerettem bele a birkapörköltbe,…..
Mi lehet ideálisabb egy olyan osztálykirándulásnál, ahol 13 fiú és 1 lány? Ha fordított az ivararány, és az az 1 is én vagyok. De sajnos ez nem az a sztori. Itt egy triatlonozó sráccal kavar egy röplabdás lány. A sportszerelmeknék nincs is szebb dolog, de vannak sportok, amik nem…..
Az Oscar maratoni éjszakája után milyen más történetet is választhattam volna, amikor a levélíró rögtön így kezdi levelét: Az alábbi levelet küldtem nektek, de címet nem írtam hozzá... Szóval ha érdmesnek tartjátok feltenni a sztorit az oldalatokra és nem találtok neki címet…..
A fájdalmat nem lehet mérni - tartja a népszokás, pedig egy szakításban hirtelen el tudjuk veszíteni a súlyunk jelentős százalékát. Múlt héten DG kérdezte, hogy mennyire viselt meg az a szakítás. Mondtam 10 kiló. Volt honnan - jegyezte meg, de mivel ő is hirtelen dobott le…..