Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MissHypeology

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A piac gyorsulása indokolttá tette a gyakoribb ráncfelvarrást. Ezeket a frissítéseket a cím átírásával (egyúttal a poszt dátumának módosításával és jelzésével) jelölöm, a változásokat a cikkben sárgával emelem ki.Bő fél év telt el a poszt eredeti közzététele (2010.…..
MissHypeology 2010.10.31 18:54:22
@Dworkyll:
Valószínüleg félreértettél. A szín és formavilág tulajdonképpen hidegen hagy, számomra annyi a fontos, hogy könnyen tudjam kezelni, és a könyveimet rá tudjam tölteni különösebb kínlódás nélkül. (pl nem szeretnék ?-et látni az ő helyén, aztán órákig szenvedni egy fájl átkonvertálásával, stb)
Amúgy, ha arról lenne szó, elképzelhető , hogy vásárolnék magyar oldalról, de egyelőre nem tudok róla, hogy létezik ilyen. Viszont ha létezne, gondolom azokat nem tudnám olvasni Kindle-ön.
Vajon az amazon nem kívánja bővíteni a piacát (e könyvek tekintetében) Magyarországon? Nem az angol könyvekkel van bajom, de magyarul jobban szeretek olvasni..
MissHypeology 2010.10.31 19:50:15
@Dworkyll:
Azt hiszem Kindle lesz a vége... :)
Most olvasom, hogy bevállalják, hogy átalakítják neked a dokumentumot és visszaküldik mailben ( ha jól értem wifin ez free). Szóval ha szerencsétlenkednék a formátumokkal még mindig megmarad ez az alternatíva..
MissHypeology 2010.11.01 12:19:54
@Dworkyll:
Szívesen megtenném, de mivel én itt élek angolhonban, egyszerűbb a co.uk-s oldalról rendelnem...
Mindenesetre köszönöm a segítséget, majd beszámolok a tapasztalatokról!