Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kistotal

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kistotál 13 ~ Tzameti (the plot) 2011.01.16 15:06:00
english version 13 /French thriller/     Sebastian, a young man lived with his family in a small holiday resort, in France. They were immigrants and worked hard for a better life. Sebastian fixed roofs occassionally. He got a new commission from a middle-aged man. When he was…..
Hiéna barátunk is felüvölt, ha meghallja a vörös csoda rekedt hangját. Az Enzo már nem fiatal, de még mindig a maranellói istálló megkérdőjelezhetetlen királya.   A legjobb géneket hordozza: középen hordja hatliteres V12-es motorját, a váza karbon, akár a legnemesebb…..
kistotal 2010.12.11 12:42:00
Újra itt a tél, letagadhatatlanul megint befagy a seggünk. Hónapokig rimánkodunk, remegünk, alulöltözünk, és panaszkodunk, hol a fűtésszámla, hol az érzéketlenné vált végtagjaink miatt.  Pedig a 19-ik század végéig tartó Kis Jégkorszak, a Dunát is befagyasztó globális…..
Egészen különleges bánásmódban részesülhet, akinek a Budapest Banknál van svájci frank alapú hitele, és akár egyszer is volt 15 napon túl tartozása. Nekik ugyanis a frank árfolyamának visszaerősődésével párhuzamosan a jóságosan csökkentett kamatok helyett a régi kamatot…..
1.      (Eat Pray Love – 2010) Aki olvasott már Coelhotól könyvet, az tudhatja, mire számíthat a mestertől. Általában a főhős életében válaszúthoz érkezik, dönteni kell, merre tovább. Ilyenkor ugye felborul a megszokott mindennapi rutin,…..