Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lechat1

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbbi "kapcsolat" csak pár hétig tartott. Intenzív volt és fantasztikus, amikor biztos vagy benne, hogy öszetartoztok a másikkal, amikor mindenben hasonlítotok és már a nyári közös nyaralást tervezgetitek. Csodás randik, és órákon át tartó beszélgetések után azonban a…..
lechat1 2015.01.28 19:22:47
Kedves Kommentelők,
Nagy érdeklődéssel olvastam minden hozzászólást. Az én pasim, szintén 3 hónap után karácsony napján hagyott ott. A kezdet hasonló volt, mint itt. Minden csodás, a családnak nagyon hamar bemutatott. Előadta, hogy ő komoly férfi, aki komoly kapcsolatot keres, és persze én vagyok az igazi. Igaz valóban gyanús volt, hogy pár hét után szerelmet vallott, de ő az elején "kijelentette" hogy vagy nagyon csinál valamit, vagy sehogy...Én meg elhittem neki...Aztán jött a hideg zuhany. Karácsony előtt egy héttel elkezdett kerülni, majd 24-én már nem tudta a kerülést tovább húzni, így be kellett vallania, hogy bizony az ő érzései hipp-hopp elmúltak. Egy komoly férfinél szerintem nem jönnek csak úgy hipp-hopp az érzések, és nem is tűnnek el, de ez az én véleményem. Azt mondta, hogy túl tökéletes vagyok és nem tud az elvárásaimnak megfelelni. Mondanom sem kell, hogy én loholtam az ő elvárásai után, mindent megtettem neki, figyelve hallgattam minden szavát. Egy darabig magamban kerestem a hibát. Hogy biztosan az a baj, hogy tanult vagyok, hogy van véleményem a világról. Ő is egy képzett jó állással rendelkező srác, elvileg normális értékrenddel. Aztán a szakítás után pár héttel rájöttem, hogy az esettel csak én nyertem. Ennyire gyáva alak nem lehet valaki, hogy még a családja előtt is megjátssza magát, majd egy mozdulattal eldob mindent. Szóval, kedves férfiak, akik két-három hónap alatt megszöktök egy kihívást jelentő lány elől, akkor tegyétek úgy, nem érdemlitek meg, hogy egy értékes kapcsolatban legyetek. Jobb lesz nekünk is. De a végén ne legyen az a baj, hogy egyik lány sem jó, mert nem túl okos, a másik túl okos, vagy túl szép. Szerintem nekünk csajoknak és a pasiknak is egy kicsit vissza kellene venni az egóból, és egy kapcsolatban a másikra is koncentrálni, nem csak magunkra. Mert emiatt van ma a sok szingli.
Hekkerek nyúlják le az összes pénzt a bankszámláról. Ja nem is, a közlemény rovatba NAV van írva. Útonállók állítják meg a kocsimat, és pénzt követelnek. Ja bocs, ez a Közútkezelő Zrt. Lelövik a kutyámat. Dühöngenék, de rájövök: uraink vadásznak erre. Becsapnak a…..
Schmitt és a családon belüli erőszak után újabb 80%-os ügy körvonalazódik, ez azonban sokkal direktebb módon érinti a Fidesz hatalomtechnikai elképzelését: a választás előtti regisztrációt.A regisztráció lényege, hogy valamilyen módon jelezni kell a hivatalban hogy majd én…..
lechat1 2012.09.27 15:06:46
@svetapop: Kedves Svetapop! Csak azokat szeretném kirekeszteni a választás lehetőségéből, akik hivatalosan nem a jelenlegi Magyarország területén élnek, nem itt fizetik be az adókat, és nem itt költik el bevételeik -legalábbis- nagy részét. És ne kelljen már ezért elnézést kérni. A szabad letelepedés joga mindenkit megillet, amennyiben bárki Magyarországon szeretne élni, megteheti. Akkor majd szavazhat.
Bólogató paprikajancsik tömege kerül ki az iskolákból, ha az oktatási tárca tovább gyengíti a szakiskolák színvonalát. Olyan generáció kinevelése kezdődhet, amely nem rendelkezik az alapműveltség fontos elemeivel, így pedig nem képes összefüggéseiben átlátni dolgokat. Folytatódik a magyar oktatás…..
lechat1 2012.09.24 21:45:26
@[megmondoember]: Óriási!:))) Kár, hogy igaz:( :)
A Bajnai-féle alapítvány tanulmánya szerint kisebb csoda kellene Orbán legyőzéséhez. Tamás Gáspár Miklós egyenesen úgy látja, 2024-ig sem lesz igazi kihívója a Fidesznek. Legújabban pedig - a szocialista tábor teljes reményvesztettségéről tanúskodva - még az is felmerült: a…..
Vélemény ma hogyisvanez 2012.03.31 15:23:28
Valahol azt kell, gondoljam, ez az első alkalom, amikor annak örülök, hogy egy ilyen botrány kirobbanásakor nem a csőcselék díszeleg az ellenzék szerepében. Hogy ezt pontosan hogy értem? Annak idején kiszivárgott egy beszéd, ahol a miniszterelnök a saját emberei előtt konkrétan…..
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..