Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hekla

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évekkel ezelőtt borbárként voltam párszor, és néha még jókat is ettem, de valahogy soha nem tekintettem ‘komoly’ étteremként az innióra. Aztán pár hete volt egy izgalmas vendégséfük, aki miatt érdemesnek tűnt megnézni, és olyan jól sikerült a látogatás, hogy tudni akartam azt is, mit csinálnak,…..
Hekla 2017.11.02 07:05:46
Hekla 2017.11.02 07:07:46
@Piszkos Freud: Tel Avivban sábbath-kor hatalmas buli van a tengerparton a lidón.
        Orbán Viktor úgy gondolta, hogy az elkövetkező hét év nagy nemzeti célja egy három hétig tartó sportverseny legyen. Több ezer milliárd forintról volt szó. Lehet, hogy csak kettőről, de inkább háromról, vagy négyről.        Orbán Viktor úgy gondolta, hogy egy ország erejét az olimpiai…..
A Bridget Jones naplója 2001-ben azért lehetett akkora siker, mert nem a tipikus picsogós szingli film volt, hanem egy nyers, fanyar humorú sztori egy olyan nőről, akiben könnyen magára ismerhetett bárki. Bridget nem kertelt, nem félt bénázni és simán kellemetlen helyzetbe hozta magát akárki előtt.…..
Hekla 2016.09.18 18:26:01
Új iskolaév kezdődött Kínában is - lássuk hol és mit kapnak enni a kínai nebulók az ázsiai országban. KÉPEK A négyéves Wang Xinyu ebédje óvodájában Lanzhou-ban, Északnyugat-Kína Gansu tartományának fővárosában. Fotó: Xinhua / Xin Yuewei..
Hekla 2016.09.07 20:01:56
Hekla 2016.09.07 20:02:36
Hiánycikk lett a kockás ing, a favágók baltát ragadhatnak mérgükben...
Igazi nagy durranásra készül a Tv2: Liptai Claudia saját műsort kap! - harsogja a jólértesült Blikk. bennfentes informátoruk úgy tudja, a produkció idén ősszel indulna. Liptainak nem ez lenne az első önálló műsora, korábban a TV2-n sugározták a Liptai Claudia-show-t is.…..
Hekla 2015.02.14 11:28:19
A tegnapi részben bemutatott politikai irány, bizonytalanság és várható reformok után vizsgáljuk meg, milyen piaci hatásai lehetnek ezeknek, szintén a Goldman Sachs elemzése nyomán. „A kiigazítások, foltozások visszaállíthatják a bizalmat, de a befektetők addig nem fogják…..
Már háromszor körbejárta a világot a hír, hogy a CBS2 riportere, Serene Branson a Grammy-díjátadó közvetítése alatt élőben kapott stroke-ot, úgyhogy ideje megemlékeznünk róla, íme a felvétel:  A csatorna később nem erősítette meg, hogy valóban stroke-ról volt szó,…..