Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pentalacko

67 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
” - Törekedjünk a természettel való harmóniára!” – mondják az okosok. Ember! Ha tudnád, mit beszélsz! Pedig a legtöbb ember szájából már egyszer elhangzott ez a mondat, vagy pedig komolyan gondolt rá. De sajnos a legtöbb ember ezt úgy teszi, hogy ennek teljesen az ellenkezőjét cselekszi. Mentségére…..
Óvatlan dolog talán oly bonyolult, és fogalmilag is nehezen megragadható dolgokról gondolatokat papírra vetni, mint amilyen a történelem és az idő. A történelem- és időhamisítás kérdései pedig már-már annyira titokzatos jelenségeknek tűnnek, hogy azokkal az ember vagy nem foglalkozik, vagy…..
Átjáró A kétszeres Gyógyír 2018.05.14 00:36:54
A mi világunk, ahogyan azt ismerjük, egy állandó, kényes egyensúlyi állapot eredménye, ahol minden döntésnek nagy súlya van. Egész további sorsunkat a döntéseink határozzák meg. Emberiségünk azonban az önzés rögös útjain jár, melynek a következményei ismét a bukásához vezetnek. Azt mondhatjuk tehát…..
A XXI. század elején Mongólia az egyetlen olyan ország,amely a mai napig megtartotta ősi hagyományait és kultúráját. Az extrém időjárási körülmények és a földrajzi adottságok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a nomádok az állataik közvetlen közelében élnek. A mongol nomádokat gyakran nevezik az "öt…..
Sok ember szimpatizál vagy vonzódik állatokhoz, esetleg úgy érzi hogy bizonyos állatok lelke lakik benne. Az indián kultúrákban ez a jelenség nem ritka, de megfigyelhetjük néhány eurázsiai népcsoportnál is és a magyar mondavilágban is könnyen lekövethetjük. Sámáni és táltos körökben sem ritka, hogy…..
A templomos lovagok története egy misztikus nép, a teutonok idejében kezdődött. Kialakulásuk Atlantisz után kb. i.e. 10 000-re tehető, de főleg i.e. 4000-től maradtak fenn róluk írásos emlékek. A keresztény idők előtt, a Skandináv félszigeten, a Balti tenger szigetein és az akkori Németalföldön…..
Átjáró Az Esemény... 2016.05.30 17:40:46
Az Esemény, amit megpróbáltak minden létező módon eltörölni…   Alig néhányan tudják, hogy a világ számos pontján történt már un. harmadik típusú találkozás, ami azt jelenti, hogy egy ember közvetlen, vizuális és kontakt kapcsolatot létesít egy nem földi intelligenciával. Sokaknak már a könyökén…..
Átjáró Templomemberek… 2016.05.21 13:29:06
Az ember egy  templom, három szentség lakozik benne. A fej a szellemé, a szív a léleké, a medence pedig a testté.   Ha felső templomod elhagyod, öntudatlanul belehullasz a sötétbe. Tizenkét rabló kifosztja, s eladja a sárkánynak. A sárkány azonnal beköltözik, hét feje elfoglalja egy-egy termet,…..
Átjáró Az Ember tragédiája 2016.05.20 22:21:57
Ott ült az Ember magában... keservesen elbúsulva. Az állatok mind köréje gyűltek és így szóltak: ,, - Nem akarjuk, hogy szomorkodj. Kérj tőlünk, amit csak akarsz, és megkapod.'' Mondta hát az Ember: ,, - Éles szemet akarok.'' Erre a keselyű: ,, - Megkapod az enyémet.''   Mondta tovább az…..
Átjáró Valódi megszállás… 2016.04.29 22:38:45
Az emberiség nincs magánál. Megszállott. Korszakokon keresztül adta lejjebb és lejjebb, míg nem eljött a Purgatórium ideje, a démonok kora. A démonoké, amik örömtáncot járnak a mindennapi lakomák után, amelyet lelkekből készítenek maguknak, s ehhez még tudatlan emberek asszisztálnak is. Előbb…..
Átjáró A Föld napja... 2016.04.22 10:15:44
Ok. A Föld napja. Stb...édes élet!!!Globális örömnap, mert valaki anno kitalálta ezt a rettenetesen bugyuta dolgot         (a többi még bugyutább, de ennél is átlátszóbb dologgal).Csak emlékeztetnék, hogy bár nálunk egész csendes az ég, és nyugodt a föld, de körülöttünk sok helyen már VÉGE a…..
A szellemi úton nincsenek garanciák. Ez nem úgy működik, hogy ha megteszed ezt meg amazt, akkor ez következik…stb. Nem. Ha valakit ennek ténye elrémiszt, vagy félelemmel tölt el, álljon el attól, hogy kísérletezgessen, mert ez sokkal komolyabb dolog, mint ezt általában…..
Posztolta Galactus ( February 22, 2013 ) cikke nyomán… Az egykori Szovjetunió Védelmi Minisztériuma olyan titkos projekten dolgozott, amelynek fő célja volt, hogy paranormális képességekkel rendelkező szuperembereket hozzanak létre. A program során tudósok egy csoportja…..
Átjáró Algíz Versus Calice 2015.12.12 11:28:59
A Béke jele??? 1958.02.21.-én Gerald Holton angol grafikust felkérte a Campaign for Nuclear Disarmament brit természetvédő szervezet, hogy a nukleáris kísérletek beszüntetéséhez indított kampányához rajzoljon egy szimbólumot, mely kifejezi eme elszabadított erő borzalmait. …..
Átjáró Poszttraumás stressz… 2015.11.04 11:08:04
A dialektikus emberi faj eltévelyedett. A tudata csapdában vergődik, amelyből nem talál kiutat. A távoli múltban érte egy trauma, melyet képtelen feldolgozni. Ő maga okozta ezt a traumát, majd mikor szembesült tettének következményeivel, a Feledésbe menekült. Nagy önzésében…..
Átjáró A Belső Föld 2010.11.28 21:21:00
Mi is az a "Belső Föld" tulajdonképpen?   A ”Föld” egy 1300 km vastag földkéregből áll, aminek a BELSŐ OLDALÁN már évmilliók óta van egy  4. valamint 5. dimenziós, a mi fogalmaink szerint halhatatlan, paradicsomi létállapotban élő birodalom,…..
pentalacko 2010.12.01 20:07:19
@Ér Gabriella: Kedves Gabi! Örülök, hogy tetszett! Szeretném figyelmedbe ajánlani a többi bejegyzésemet is!
pentalacko 2011.09.26 18:48:56
@Razze: Vazze Razze! Ne legyél már ennyire ultra-naiv. Gondolod, hogy azok a nagyhatalmak, akik ennél sokkal pitibb dolgokban is csak megállás nélkül terelnek, világgá kürtölnének ( főleg a médiákon keresztül, akik kizárólag a terelés és félrevezetés eszközei )egy ilyen tényt? "Jobb, ha felébredsz Neo, mert Kansas NEM LÉTEZIK !"
pentalacko 2015.11.04 10:22:28
@T. Sophie: Szia T. Sophie! A film, amit említettél:
www.youtube.com/watch?v=mPOCc3VWNb8

Valamint ajánlom még Móricz János munkásságát, róla itt egy riport:

www.youtube.com/watch?v=4B2gGyfi6Ds&feature=share
                        Csöndben a szó mit mondhat éretted,ki színes Élet-ruhádataz örök nyugalom fehérköntösére cserélted? Elhalkult benneda vér, a szenvedély,nem keresi szíved:Miért élj s remélj. Csönd van körülötted.Megállt a világ…..
pentalacko 2015.06.04 10:16:40
Átjáró Pünkösd... 2015.05.24 09:52:44
Az ember valódi és legnagyobb feladata mikrokozmosza átszellemesítése. Ez mit jelent? Miféle szellemet kell beengednem? Ez valami nyugtalanító história? Ó, dehogy. Szó sincs róla. Ez a regenerálódás folyamatának legmagasabb földi foka. Meg kell érteni, hogy minden törekvés –…..
„Nem lehet megoldani a problémákat ugyanazon gondolkodásmóddal, amellyel csináltuk őket!” / Albert Einstein /     Az Asch kísérlet A múlt század közepén csináltak egy nagyon érdekes pszichológiai kísérletet, melynek célja az volt, hogy megvizsgálják, képes-e egy…..
Átjáró Összeférhetelenség... 2013.11.17 13:27:21
Nem vagyok senki. Nem vagyok gyógyító, vagy guru a szó köznapi értelmében… Gnosztikus vagyok, az Egyetemes Tan hirdetője. Emiatt sokan jönnek hozzám mégis. Néhány ismerős és barát esete arra késztet, hogy a konzekvenciák egy részét nyilvánosan is levonjam…mert az önzés, a…..
Sziasztok!A méltán népszerű "Csillagfény meditáció" fel-dolbizott változatát találjátok meg itt.Íme a link, melyet bemásolva a keresőbe, letölthetitek vagy meghallgathatjátok ezt a csodálatos…..
Átjáró Idegenek 2011.09.09 19:37:00
Ennek a cikknek az eredetije a francia V. I. T. R. I. O. L. magazin 23. számában jelent meg Joel Labruyère jóvoltából.Igen, idegenek vannak, ez mára már nem kétséges! Valóban rendszerességgel látogatják a Földet, és, igen, miattunk jönnek. Bizonyos értelemben megváltást hoznak az emberiségnek, de…..
A Pravda című orosz napilap értesülése szerint az idegenek jelenlétét kutató S.E.T.I. intézet (a földön-kívüli kozmikus mozgásokat, és egyéb csillagközi jelenségeket vizsgáló szervezet ) nemrég három idegen tárgyat - szerintük minden kétséget kizáróan mesterséges és…..
pentalacko 2011.09.07 21:26:06
@sion: Ez a beszéd! A hír több csatornán is eljutott hozzám...mostanra a YOUTUBE-on is láttam hozzá filmet.
A Föld alatt csupán 2 mérfölddel megdöbbentő dolgok léteznek. Ha képesek volnánk ide behatolni, azt tapasztalnánk, hogy nappali világosságban fürdő gigantikus „zsebek” találhatóak a rétegek között, majd megpillantanánk a hatalmas, belső óceánt. Egy ilyen…..
pentalacko 2011.09.07 21:23:44
@St.Grál: Kedves Szent Grál, teljesen igazad van. :)
 Van a beavatottaknak egy belső csoportja, akik ismerik az „Egyetemes Tan”-t, amelyet a „Minden-tudás”-nak, vagy „Minden Tudás” összegének is neveznek. Az Eredeti Tudásnak nincs semmi köze memorizáláshoz, az agy primitív erőltetéséhez, vagy…..