Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolagyerek

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kelemen Annácska egy féltéglát vágott a Blikk embereivel megpakolt autó szélvédőjébe, mert ahogy jött kifelé a kórházból, tönkretett arcával, a kíváncsi kukkancsok le akarták fotózni. A hölgy állítólag káromkodott is. A hír szokás szerint nem érdekel, a hölgy szerintem…..
Na, nekiindulok az évnek. Jókedvvel. Bőséggel még nem, de az is össze fog gyünni. Mert akarom. Ha ezen múlik, össze fog gyünni. A tisztes megélhetés meg nem is olyan rossz. Egyébként is, kinek mit jelent a bőség, hát nem?A bőséghez is köze van a mai gondolatsoromnak. Elton John…..
A mi családunkban a megszokottnál is zsúfoltabb a december. A karácsony és a szilveszter közé még beékelődik az én huszonkilencedikei szülinapom is. Itt ülök szilveszter délelőttjén, és azon gondolkodom, mikor lett ugyanolyan nap a születésnapomból is, és a szilveszterből is,…..
Tegnap óta a bulvár ontja a hírt a mi szegény fejünkre, hogy bizony a naaagy Csernus doktort elhagyta a felesége! És mindegyik felvezetés középpontjában ott a konklúzió. Hogy a naaagy pszichiáter lám a saját életét sem tudja meggyógyítani, hiába tanítja ezt másoknak. Hogy…..