Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qczee

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kissé elhamarkodott ígérete miatt, Kobe Bryant kénytelen volt, már március elején rájátszás fokozatba kapcsolni. Ebben a hónapban még nem dobott harminc pontnál kevesebbet és most a másik két mutatóban is odatette magát. Dörzsölhetik a tenyerüket a fekete flottillások, hiszen…..
qczee 2013.03.09 10:06:33
A jelenkor legjobb támadójátékosaként Kevin Durant, karrier csúcsot jelentő produkcióval tett idejekorán pontot a hármas presztízsharcukra és a tűzijáték végén (31 mezőnykísérlet) még nyertek is. ..
qczee 2013.01.21 07:25:17
@hulk: Hát a végére mindketten hősök lettek Westi eggyel több pontot szerzett szép csata volt :)
Micsoda bolondokháza volt ez, ahol Lebron James a megint szenzációs befejező kört produkáló darazsak képviseletében nem hagyott kétséget, hogy az alapszakaszban mindig lehet rá számítani. Nem úgy Wadere, akinek már mindene fáj és mintha a fejében sem mennének rendben a dolgok,…..
Superman, talán utoljára még megmutatta, hogy miért is akarják megtartani a vidámpark városában. Úgy látszik, idén erre a teljesítményre van hitelesítve, hiszen egy ponttal szárnyalta túl az előző körben elért produkcióját. A jó öreg Szergej Bubka csinálta ezt annak idején,…..
A kisemberek közül a táncolni nem, viszont kosarazni annál inkább szerető Derrick Rose volt a legjobb. Brandon Jennings nem adta könnyen magát, sőt több passzt adott és lepattanót szerzett, csak ugye van még egy harmadik tétel is az egyenletben, abban pedig nem voltak egy…..
qczee 2012.03.06 15:58:46
Tekintettel az elképesztő sérüléshullámra, a játék érdekében kénytelen vagyok módosítani a csere szabályon. Mostantól minden teljes körben kettő játékost lehet becserélni, minden más változatlan. Vagyis egy héten továbbra is csak egy csere lehetséges. Be kellett látnom,…..
Van feladat bőven az amerikai fővárosban és nem csak a közelgő elnök választásra gondolok, hanem a teljesen szétesett csapat benyomását keltő varázslókra. A ki legyen a főnök és ki mennyit dobhasson rá, amúgy kétségtelenül fontos kérdések megválaszolásához, most John Wall…..
qczee 2012.01.21 11:35:49
Elmegy ez az egész a fenébe. A gyökér roto (www.rotorebel.com/2011/12/2011-2012-nba-schedule-grid-for-yahoo.html) elkúrta az egész kiválasztásomat. Mondja meg nekem valaki hogy hol játszik 5meccset a MIA a héten? Ha ez nincs rosszul beírva akkor első héten James játszik és ő a heti vezér, nem pedig egy 4meccses héten kell játszatnom, és nem Fredette a 100+emberem hanem erre a hétre választok valaki mást. Ettől megy el a kedvem a dologtól mert ilyen hülyeségek miatt kell elbuknom...
qczee 2012.01.13 21:26:54
:D
qczee 2012.01.14 14:51:20
A kalózok sokat megélt, véres tengeri csatákban edződött orvosai csodát tettek, amikor sikerült az összes mérkőzésére pályára küldeni a fekete mambát. Westbrooknak ebben a párosításban, így nem sok esélye volt. Az eredmény pedig új csúcs a játék történetében, Kobe…..
A zene szólt, s nekem azt mondták, hogy ez a Rock and roll. (Al Jefferson - 129) A zene szólt és én azt hittem, már tudom jól. (Zach Randolph - 122) Olyan jó, mikor téped már a húrokat. (Kris Humphries - 114 !) Olyan jó, mikor más is fújja a dalodat. (Al Horford - 111) Lehetsz…..
qczee 2011.03.30 20:36:52
Másfél év elég volt, hogy a legnagyobb sztárok videó üzenetekkel kampányoljanak egy draft előtt a 4x5-ös liga tulajdonosainak. Kevin Durant például nem kevesebbet ígért, mint 180-as szezoncsúcsot. Megcsinálta, sőt még túl is szárnyalta egy kicsivel. Fél évszázada, az ilyen…..
A soros heti erdemények és minden további, a rendszer leterheltsége - és nem Felton - miatt előreláthatólag csak az eseti órákban lesz olvasható. A tulajdonosok megértését köszönöm...
Ez így kezdésnek rögtön egy parádés nap volt. De még milyen. A játék történetében ennyien még soha nem érték el egyszerre a negyven pontos határt. Aldridge pedig ott folytatja, ahol a legutolsó fordulóban befejezte. A megtizedelt, sokkal jobb sorsra hivatott gárdáját egymaga…..
A karácsonyi ajándékozások ideje lejárt, az összes bejgli, illetve pumpkin-pie (kinek mi ugye) elfogyott, a játékosok pedig visszatértek a parkettre. A héten a Dallas játékosai lesznek a leginkább foglalkoztatottak a maguk 5 meccsével, ami egyedülálló a mezőnyben, és bizony igen…..
A heti legjobb most Bocinál volt Carlos Boozer személyében. A Chicago friss szerzeménye az új szerződésétől függetlenül nagyon motiváltan játszik, ami a statisztikai mutatóiban is megmutatkozik. Ellenfele a szintén 4 meccses Emanuel Ginobili, aki a Spurs remeklésének és jó…..
qczee 2010.12.29 16:52:21
Ez a hét a karácsonyi „szünet” miatt egy kicsit lazább lesz az eddigieknél az NBA-ben, és csupán 3 olyan csapat van, akiknek még ezen az ünnepi héten is 4 mérkőzésen kell izzadniuk, név szerint a Chicago, az Orlando és a San Antonio játékosainak. Persze a liga jól…..
Az elmúlt hetek sztárparádéi után most talán egy kicsit szolidabb hét következik a ligában, mindezek ellenére izgalmakban előreláthatólag ezúttal sem lesz hiány. A mezőny kezd szétszakadni, Hulkot tisztes távolból üldözők élcsoportja után is tátong egy nagyobb szakadék,…..
   I/5. forduló után a bajnokság állása Helyezés Csapat  Összes pont 1 Hulk Pirates 803 2 Sammy's…..