Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ruszt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor teljesen indokolatlan támadást indított Gyurcsány ellen azzal a váddal, hogy az Altuson keresztül Európából nyert közpénzekkel (illetve az ezekből képződött osztalékkal) finanszíroztatja a politikai tevékenységét. Ez az egész gondolati konstrukció annyira ostoba,…..
ruszt 2015.05.27 11:33:48
@HaFr: Az újabb kétharmad nem tűnik túlzottan reális célnak. Szerintem gono látja jól a helyzetet - a pillanatnak élnek, mert rohamosan fogy a mozgásterük.
Hadd szögezzem le az elején irónia nélkül, hogy pont annyira élvezetes Lánczi-interjúkat olvasni, mint Orbán-politikát átélni: mind a kettő szembemegy a szakmai prekoncepcióinkkal: olyan élmény, mint amit minden írástudó átél néha, ha a paradigmáit kihívás éri, és el kell…..
Egy évvel ezelőtt még volt jelentősége annak a kérdésnek, hogy vajon a Fidesz keltett-e megalapozatlan reményeket a kormányváltás érdekében. Hozhattunk idézeteket a párt ellenzéki korszakából arról, hogy a hatalmi váltás a problémák többségét egy csapásra megoldja, de…..
Az Alkotmánybíróság jogkörének korlátozása kapcsán elindult vitában szinte minden érvet ismerünk már. Tegnap hosszabb hallgatás után megszólalt a kormányfő is, és egyértelművé tette az álláspontját: támogatja a Lázár János által jegyzett módosítási javaslatot. Este a…..