Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akosanyu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Közgép-sztori a második Orbán-kormány legkellemetlenebb, legveszélyesebb témája lehet. Amikor legutóbb, két hónappal ezelőtt írtam róla, még csak az volt világos: a Fidesznek dolgoznia kell azon, hogy elhárítsa az ellenzéki támadásokat. Mára…..
akosanyu 2012.07.12 09:03:52
@László56: anyám borogass!
Figyelem!Ne feledjétek, hogy ma éjféltől holnap reggelig nem lesz elérhető az iwiw. Ennek megfelelően tessék ültetni.Legutóbbi fejlesztésekA múlt héten számos új tárgy kekerült a játékba. Van köztük olyan is, amivel elég szépen dagad majd a buksza, úgyhogy remélem azok is…..
Most örömöt okozunk azoknak, akinkek nem jelentek meg az új küldetések, azaz csak egy lakat, vagy sarló látszódott. Az új küldetések között az eddigikhez méltó módon aljas és kiborító feladatokat találhattok. Sokan jeleztétek, hogy a dézsmálós és a locsolós küldetések…..
Itt találod a játék eddig növényeinek gyűjteményét. Egy kis matematikával azt is megpróbáltuk kiszámolni, hogy mikor mit érdemes termeszteni, tenyészteni! Tanyavilág Táblázat(frissítve 2010.10.26.)  A gyűjtemény legjobb tudása szerint próbálja követni a legújabb…..