Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doozer

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engedett Széles Gábor csábításának, és átigazol az Echo Tv-hez Bayer Zsolt. A médiabirodalmat építő milliárdos már hosszú ideje próbálkozott a Hír Tv egyik legismertebb képernyősének megszerzésével.Bayer elszipkázásával a milliárdos ismét felzaklatja a kedélyeket a…..
Én valamikor február elején vesztettem el a lelkesedésem a Kossuth tértől körülbelül ötven méterre. Hideg volt, az árpádsávos zászlók fagyottan csapdostak a szürke szélben, a tévériporterek csak az élő bejelentkezés idejére vették le a vastag, horgolt füles sapkát és a…..
Doozer 2007.08.30 12:18:26
comment:com Ki a fasza gyerek? 2007.08.27 14:42:00
Havas Henrik megint kisebb botrányt kavart azzal, hogy pénteken többször feltette a kérdést a Mokkában, miért nem mennek a roma jogvédők, vagy Farkas Flórián, vagy Horváth Aladár latrinát ásni Nyírmihálydiba. Ismerjük a sztorit: hepa-járvány, latrinátlanság, sirám, nyomor,…..
Még meg sem alakult a Magyar Gárda, máris forró mancsát érzik torkukon a liberálbolsevik kozmopolita fesztivállátogatók. Duke Gyula például egy igazi békebeli ártalmatlan turistaszopató mókamestert fedezett fel a Balaton Sound fesztiválra bliccelése alkalmából. Valaki Zamárdiban…..
Doozer 2007.08.15 23:03:30
tényleg nem sok értelme van folytatni a vitát, lévén nyilván nem tudjuk meggyőzni egymást.

"- csak a fidesz rendezvényein nincs dobálás = a huligánok nekik dolgoznak."
Senki nem mondta, hogy nekik dolgoznak, maradjunk annyiban ha az ő híveik. Érdekes dolog egyébként, hogy a jobboldali rendezvényeket (kivéve MDF) sose zavarja meg senki, míg a baloldaliakat folyamatosan megzavarják olyanok, akik egyébként a jobboldali rendezvényeken jellemző jelképeket használnak (pl: árpádsáv).

"- orbán nem mondott, nem tett ... de _mindenki tudja_, hogy _ezek_ neki (személyesen neki) dolgoznak."
Itt sem mondtam, hogy nekik dolgoznak, csupán az ő híveik. És igen, az, hogy már a választások előtt forradlomról beszéltek, (egyébként Kerényi egy Fidesz rendezvényen) az, hogy a kormányt illegitimnek kiáltották ki (ami ellen nyilvánvalóan legitim fellépni) bizony megalapozták mindazt ami történt. Lehet ezt csűrni-csavarni, hogy szó szerintem nem mondták ki, hogy "emberek fegyverbe", de túlképp 2002 óta foltyamatosan ezt a hangulatot gerjesztették és azon felesleges vitázni, hogy mindigis voltak olyan emberek akik hajlamosak a törés-zúzásra, csak egy kis bíztatás kell nekik. Azon is felesleges lenne vitatkozni, hogy ezek az emberek melyik oldalhoz húznak. Egyébként melyik parlamenti párt nyitott standot a Kossuth téren? Persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy van átfedés a gyújtogatók és a Fidesz hívei között, csak úgy megkérdeztem. :-)

Ja és még az előzőhöz:
"a topic témájához visszatérve továbbra is megértem, akiknek nem tetszik az árpádos gokart, de ennyit el kell tudniuk viselni."
Én továbbra sem értem, (ha egy pillantra elkanyarodunk attól, hogy az árpádsávos ember egyszerűen kiröhögnivaló) hogy miért KELL elviselni a holochaust áldozatainak ezt, csak azért mert a kommunizmusnak is voltak áldozatai. Nem értem, hogy következik egyikből a másik? Nem értem, hogy az éppen regnáló szoci kormány iránti ellenszenv kifejezéséhez miért van szükség a náci eszmékre, zsidózásra ésatöbbire?
w Re: Hol nemzet süllyed el 2007.08.14 20:57:00
Olvasói levél ritkán fordul itt elő, kiváltották részben a kommentek. Ezt most mégis közlöm. Azért is, mert mikor legutóbb végigkattintgattam a wiwet, meglepődtem kissé. Azon, hány volt osztálytárs, ismerős, évfolyamtárs távozott külföldre. Sokan egyértelműen jelzik: nem…..
Doozer 2007.08.15 19:30:31
Van amiben igaza van a levélírónak, van amiben nagyon nem.
Szerintem ez a "zebrán át nem engedés" körüli hisztéria is tipikusan magyar jelenség. Én járok autóval is, gyalogosan is, (sőt bringával is) de még soha nem éreztem, hogy hőbörögnöm kéne, mert mondjuk csak 23. autó enged át a zebrán, sőt még attól sem szakad le a kezem, ha az engem átengedő autósnak intek egy köszit, ahelyett, hogy diadalittas "most megmutattam neked" arckifejezéssel keljek át, még akkor is ha tudom, hogy nekem van elsőbségem.
Az a baj, hogy itt mindenki arra hivatkozva tol ki a másikkal, hogy vele is kitolnak és innentől kezdve beindul egy körkörös "szivassuk meg egymást" verseny, amiben csak az a lényeg, hogy mindenki folyamatosan hőbörögjön, mindenki azonnal sikítson, ha esetleg le kell mondani az elsőbbségéről. Én pl ha autóval megyek és egy jobbkezes utcánál már látom, hogy jön egy autó balról, már messziről intek neki, hiszen úgyis meg kell állnom, hogy elnézzek jobbra, minek várjon ő is erre. Sajnos a közlekedők jórészéből (akár autós, akár gyalogos, akár bringás) hiányzik ez a fajta mentalitás, mindenki foggal-körömmel harcol a "jogaiért" pusztán azért mert nehogy őt sérelem érje, ha neki van elsőbbsége, még akkor se, ha ebből neki semmi előnye nem származik.
Emelett egy nagyon fotnos rész kimaradt a levélből, mégpedig az össznépi mutyizás, a mindent megoldunk "okosba" című nemzeti társasjáték.