Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zacefronka

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tehát akkor megnéztük... nagyon-nagyon-NAGYON rossz volt! Az első 20 percen igazán még nem érződik, micsoda szenvedésen mentünk keresztül, itt még kicsit döcögött a dolog, de azért remélem így is szórakoztató lesz! (A film feliratos!) ..
Rég volt ilyen, de most megint hárman vagyunk a mikrofonnál, így nem lett egy túl összeszedett élménybeszámoló, viszont cserébe jó hosszú! :) A lényeg azért elhangzik: A film nosztalgiázásnak nem rossz, az ironikus poénok nagy része nagyon vicces, a szereplők rutinosan hozzák a…..
Horror-Mirror Mozi: Prometheus 2012.06.11 12:27:00
Ezer éve nem írtam mozis beszámolót, ennek oka egyszerűen az anyagiakban keresendőek, de most egy olyan műről van szó, amire muszáj volt rááldoznom. Nem is tudnám megmondani, hogy legutóbb melyik lehetett az a film, amit ekkora várakozás, hype és marketing vett  körül. Főleg…..
zacefronka 2012.06.11 23:08:24
ez a rengeteg nyitva hagyott kérdés nem a hozzáértést tükrözi hanem az amatőrséget. az a szerencsétlen damon lindelof, aki már elkúrta a lostot majd megismételte eme bravúrját a cowboys and alines-szel rászabadult egy kult film előzményének a forgatókönyvére... csak egy kérdés a millió közül: amikor elizabeth megtudja, hogy terhes és david leszedálja, hogy a porontyot biztonságban elszállíthassák majd később a csaj elmenekül és manuál császármetszást hajt végre, mi a fenéért nem futott utána senki sem, hogy megállítsa. de még a művelet után sem toporgott senki sem az ajtóban. vagy mikor mondják az elején, hogy fedezékbe kell vonulni a vihar előtt mert szétégeti őket, a ruha se nyújt védelmet, hogy lehet az hogy még kint parádéznak kb 5 percet és A SZKAFANDERNEK SEMMI BAJA SINCSEN.vagy a geológus és a pajtija akiknek voltak azok a kutászai, hogy a viharba tévedtek el kifelé, miközben a többiek minden gond nélkül kijutottak. hogy lehet ilyen inkompetens amatőröket elküldeni egy ilyen óriásköltségvetésű expedícióra? vagy a már említett david magánakciója. és a teremtés miértje? ugyan holloway beszélgetése daviddel utal valamire, de a teremtést megmagyarázni azzal hogy "mert megtehetjük" egyszerűen röhejes. egy filmet nem szabad moziba küldeni ekkora promó után egy ennyire lyukas forgatókönyvvel. lehet jönni azzal, hogy na majd a folytatás, de ez egy egészestés film esetében egyszerűen ostobaság. bízom benne, hogy javítani fog az összképen a rendezői változat, de nem valószínű, hogy válaszokat fog adni, hanem még több kérdést vet fel, vagy a karaktereket fogja mélyíteni.
Ridley Scott sci-fi-je nem egyszerű film, az élménybeszámoló is extrém hosszú lett (és eléggé összeszedetlen is), és nem csak a véleményünket tartalmazza, hanem ezúttal kicsit részletesebben is belementünk a történet hiányosságaiba (jó spoileresen), úgyhogy aki nem látta…..
 ..
zacefronka 2012.05.17 21:09:13
@Tiadlan: semmi. Pinokkió nem mindentudó, ha nincs igaza, akkor téved, nem hazudik, tehát nincs paradoxon.

az észrevételeid helyesek a disneyvel kapcsolatban, a filmet még nem láttam, de majd lehet megejtem ha megjelenik. ezekkel a nagy világszintű megmozdulásokhoz meg hozzáfűzném, hogy ahhoz, hogy jobbá tegyük a világot, magunkat és a környezetünket, magunkat és a környezetünket kell egyenesbe hozni :)
Elérkeztünk végül a zárófejezethez, ami egy hatalmas adrenalin bomba lett. Nem mondom, hogy minden résznek ilyennek kellett volna lennie, de azt mindenki elismeri, hogy túl sok volt a tötyi-lötyis epizód. Na akkor lássuk, hogy kik azok, akik nem élik meg a következő…..
Az volna a kérdésem, hogy az olvasók közül mások is figyelemmel követik e remek sorozat 4. évadát? Mert szívesen leírnám a véleményemet az éppen befejezett évadról, de ha nincs kinek, akkor nem pötyögnék feleslegesen..