Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oracles

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a Zeitgeist c. film egyik állítása. Ebben azt állítják és bizonyítják is - ami sokunknak és persze egyre többünknek nem újdonság - hogy a keresztény vallás majdnem teljes egészében plagizálás, tehát egy nagy átverés. Ez sajnos a megdöbbentő igazság. A film egy az egyben rámutat és be is…..
oracles 2010.11.12 18:37:39
Elképesztő baromságokat zagyváltál össze! Hihetetlen, csak itt ülök és pislogok. Kérlek, egy linket, könyvcímet, akármilyen forrást jelölj meg a Hóruszról összeszedett részre vonatkozóan, mert akkora egetverő idiótaság az elsőtől az utolsó szóig.... menten sírva fakadok. Valószínűleg a többi résznek is ekkora valóságalapja van. Fáj, hogy valami olyanról írsz rettentő (ál)tudományosan, amihez nagyon nem konyítasz. Amúgy nem vagyok hívő, nem izgat mit gondolsz a kereszténységről, arról mindenkinek van véleménye.
Most ha megengeded, kijavítok pár elemi tévedést, amit a Hórusz istenről szóló részben ejtettél.
- A fogantatása messze nem volt szeplőtlen. Ozirisz nemzette Ízisznek. Szó sem volt semmiféle szüzességről. Bizony, Ozirisz jól megkettyentette a kis luvnyát!
- Semmilyen információ nem maradt fenn arról, mikorra tették a születését.
- Semmiféle csillag sem kísérte a születését. Ízisznek sokáig rejtőzködnie kellett a gyermek Hórusszal, nehogy Széth rábukkanjon.
- Hórusznak sosem volt megváltó szerepe.
- Hórusz még véletlenül sem a Napisten volt. Az egyiptomi Napisten Aton.
- Nem kísérte sem egy, sem tizenkettő nyálcsorgató követő.
- Nem sétált vízen és nem gyógyított jóságosan. Hórusz sólyom képében jelent meg az égbolton.
- Nem hívták "Igaznak, Fénynek, Jó Juhásznak, Isten Bárányának". Isten báránya, a több istent imádó Egyiptomban? Ezt te átgondoltad, pláne annak fényében, hogy Hórusz maga is egy volt az istenek közül?
- Sólyomistennek viszont hívták!
- A keresztre feszítés a rómaiak mókája volt, újabb fail. Nem árulta el senki és nem támadt fel.

All in all, őszintén remélem, hogy csak viccnek szántad. De biztos lehetsz benne, hogy még annak is szar volt. :)