Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verdade nua e crua

15 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MSZP majálisának részletei itt olvashatók. Gazdag országos programkínálatot   ezen a honlapon találhat! A csepeli önkormányzat fideszes vezetői bravúrt mutatnak be május elseje alkalmából. Úgy kínálnak programot erre a napra, hogy még május elseje…..
A Csepel újság minden olvasójának békés, boldog karácsonyt, kellemes ünnepet kíván a szerkesztőség ..
Régi zenészek, régi zene, még mindig a szeren...
Én is bírom a muzsikát, ezért néha elfeledkezem a feladataimról. Így járt S.C. is.Ne haragudjatok rá. :D ..
Én is hiszek a télapóban. nagyon régóta. De amióta van e-mail, inkább ott adom le a rendelésem. Hogy miért is? Nézd meg a kisfilmet, és megkapod a választ. ..
 Pakolgasd fel a díszeket a fára. Na és a dobozokat se hagyd ki.  Jó játékot. ..
Ím eljött az értelem vége. Veni, vidi, vici...
Mire képes két férfi, hogy segítsenek egymáson? Nem kell se börtön, se katonaság. Szappanra már nincs is szükség. Hogy mi kell a boldog együttléthez? Csak egy szem cukorka! Nem hiszel nekem? Higgy a szemednek...
Ütögesd csak, ha ráérsz egy kicsit. ..
Mint sok-sok ember én is kedvelem a japánokat,annyi jó dolgot adtak a világnak.PS , PS2 , PS3 , karaoke , drift és még olyan dolgok amiket itt ezen az oldalon nem kéne leírni. :D Kaptak két atomot de köszönik jól vannak. Talán azért ennyire lököttek?! De,hogy őket honnan…..
Verdade nua e crua 2010.11.10 20:20:47
Csipázom a motorosokat. Szinte mind betartja a szabályokat és előírásokat. Nem vagánykodnak nem mennek bele veszélyes mutatványokba nem játszák az eszüket. Persze vannak akik igen, de ők kevesen vannak. Én meg biztos bevagyok rúgva így korán reggel,hogy ilyeneket írok...
Verdade nua e crua 2010.11.08 19:52:11
Cicamica haj, köldökömön a ....   Te kinyalnád belőle a csokit?..
Ha most szoksz le a bagóról akkor ne játssz ezzel a játékkal, mert rászoksz a pipára! Add Games To Your MySpace | Free Internet Games..
Mekkora őrület ez a játék! Soha nem tudom megunni. Gamelj Te is! ..
"Mese mese mátka, pillangós madárka. Igngó bingó rózsa, nyúlj csak a bugyóba!" Részlet a "Meztelen igazság" című mjuzikelből. :DA kövtkező oktató videót érdemes végignézni, mert sokat okulhatsz belőle. Csak hogy ne halj meg hülyén. Mert a Mi meséink még a…..
Elnyagiasodottagyamenttökfejtalálkozó. Így jellemezném azt az ünnepet, amit valaha kicsiny hazánkban úgy hívtak, Mindenszentek. A halálnak és halottainkkal való törődésnek, akkor még mély érzés alapja volt. Ma mindez csak azoknak jelent valamit, akik tényleges érzésekkel…..
Hát nem is tudom. Gondban vagyok. Szenvedek. Vérzek. Keresztes, Geszti, Feró. Bazze ezekre kéne felnézni? Pedig gyermekkorom óta példaképeim. (voltak) Egy ilyen műsorral jól ellehet csaszni a renoméjukat. Keresztest semmibe nem tartom. Még Józsi bácsi is jobb nála. (ki az a…..
Nem bemutatkozás képpen mutatom ezt a videót, de a Capoeira harcosok után ez a legveszélyesebb sport!Breakdance Baby Kick - Watch more Funny Videos..
Kóstolj meg! ..