Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SAV

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy új járatot jelentett be a Wizz Air, ezek közül kettő mindenképp érdekes lehet a kis pénzből fasza helyekre vágyó magyar turistáknak. Bergen környéke fantasztikus ízelítőt tud adni Norvégiából, Algarve pedig télen a legmelegebb hely a kontinensen, Portugália déli partvidékén januárban is 20…..
SAV 2016.09.15 21:04:07
@Repülős Rozi: Lameziához Tropeát javasolnám. Kihagyhatatlan!
Top 15 OlaszAország 15 legszebb - népszerű - városa    Napjaink egyik nagy divatja a toplisták készítése. Listázunk mindent és mindenkit, sorrendeket állítunk fel és rangsorolunk értelmes és kevésbé mérhető dolgokat. Egy gyors google keresés és a következő…..
Shalom, Salem alejkum, Isten hozott... Hazatérni Izraelből nem kis vívódás. Elgondolkodtató, de megbotránkoztató, hátborzongató, de kihagyhatatlan. Szóval ez egy küldetés, ami csupa ellentmondás, de aminek hatása alatt leszel még vagy 3 hétig. Az egész úgy kezdődött, hogy a…..
Interrail Nagy Itáliai körút 2011.09.04 07:36:00
Miután mindenkinek megígértem, felteszem a képeket a NAGY ITÁLIAI KÖRÚTRÓL. Jelentem hazatértünk és mindenki túlélte. A beszámolóba beírtam a távolságokat mert többen kérdezték. Akik nem tudnák vonatos extrémtúrát csináltunk 30 fővel sok-sok szép látnivalóval. Ez volt…..
Interrail Horvátország- Brac 2011.03.21 18:22:00
Az Adria gyöngyszemét a polgárháború előtt évi 10 millió turista kereste fel, hogy élvezze a páratlan természetet, az állandó napsütést, a hihetetlenül kék tengert és a nagy európai üdülőhelyekhez képest olcsó árakat.Jelentkezz most 5 % kedvezménnyel webáruházunkon…..
Interrail Sicilia - Patti 2011.03.13 10:19:00
Egy Szicíliai nyaralásról leginkább annak képeiből lehet következtetéseket levonni. De ha már itt vagyok "weblapra wetek" néhány dolgot. Bővebben>> Jelentkezz most 5% kedvezménnyel webáruházunkon keresztül!..