Regisztráció Blogot indítok
Adatok
remenyhalmegutoljara

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Újpesti TE nehéz helyzetben levő csapatának próbál segítséget nyújtani az a szurkolói kezdeményezés, amely mindenkit a Megyeri útra hív. A rivális csapatok szurkolótáborai közös meccsnézéssel próbálják meg segíteni az anyagi gondokkal küszködő szakosztályt. Dömötör…..
remenyhalmegutoljara 2010.10.29 17:22:55
@horivan: itt nem a pálya állapotáról van szó, hanem az elvekről. A Progym akkor azt is be tudta volna vállani, hogy Csíkszeredában játssza a hazai mérkőzéseit. A MOL támogatása, amit minden résztvevő megkap nagyjából elég lett volna a mérkőzések megrendezésére és a kiszállások fedezésére. Lényegében tehát csak ütőképes csapat hiányzik. Ez viszont az Újpestnek sincs meg.
remenyhalmegutoljara 2010.10.29 17:56:22
@horivan: szerinted mekkora a MOL támogatása?... idén hogy mennyi, azt én sem tudom pontosan, de az első Mol Ligás szezonban (amikor a Progym is szerepelt) akkor nagyjából elég volt ez a pénz az utazásokra és a meccsrendezésre, nagyságrendileg gondolom most sem változott. Sőt egy példa: a hazai mérkőzésekre elutazni amúgyis elő kell venni a pénzt, tehát a Steaua a HSC és Brassó ellen játszani nem jelentene töbletkiadást a jelenlegihez képest... illetve valamennyit a játékvezetői díjak szintjén. A magyarországi utakra pedig már biztosan elég lenne a MOL támogatás.