Regisztráció Blogot indítok
Adatok
George_BP

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr A nap képe: Aláírták 2011.11.30 10:01:00
Jól tippeltünk, azért kapja a MÁV az 5 milliárdot. A kormány kifizeti a MÁV Cargo eladásából a vasutasoknak járó privatizációs bevételt - erről írt alá nyilatkozatot Orbán Viktor miniszterelnök és Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnöke…..
Vettem valamit a német eBayen és az ottani eladók nem igazán szeretik a PayPalt, mert alaposan lehúzza a rajta keresztül kifizetett dolgokért őket. Ezért átutalással lehetett csak fizetni.Mikor megkérdeztem a CIB-et, mennyi lesz a költsége, azt mondták, minden devizaátutalásnak van…..
George_BP 2011.11.11 10:25:05
Adalék CIB Bankhoz:

1 hónappal ezelőtt külföldi partnerem átutalt közel 2000 Eurót, a CIB-nél vezetett bankszámlára, szabályosan, számla ellenében. Egy hét elteltével reklamálok az ügyfélnél, aki közölte, hogy a bankm nem fogadta be és visszautalta számlájára, Ő köszöni szépen jól van, de hogyan fizesse ki a szolgáltatást.

OK - CIB 24, azonosítás rendben, forduljak a fiókomhoz. Bementem, sorbanállás (ülés) 40 perc, ügyintéző intézkedik, telefonál, emialt ír a központba: 30 perc. Eredmény: kb. 2 óra múlva fel fog hívni és tájékoztat.

Több mint 2 óra eleteltével megtörténik: "A belső szabályzók változása miatt nem fogadták be az utalást"?!!! Kérdésemre, szabadkozás, mutogatás - háttérosztály, stb- oda elérhetőség, telefonszám nics.

Nagy nehezen, hosszas nyomozás után találtam, sikerült kapcsolatba lépnem egy "valakivel". Eredmény: ők ügyfélet személyesen nem tájékoztatnak, még egy olyan általános "gumi" szabályt sem értelmez számomra, mint a kapott válsz (Lásd fent.), de menjek be a fiókomba 2 óra múlve, Ő odatelfonál és el fogja mondani a tutit.

Újra fiók - szerencsére nincs túl messze, egy kis éta egyébként is egészséges, bár nem nyugatató e helyzetben, sorbanülés 40 perc. Eredmény=0. Senki nem telefonált oda a "központból", újra telelefon, tanácstalanság, mutogatás, háttérosztály, belső szabályzó változás, stb, de ha akarok tehetek panaszt, kivizsgálják, értesíteni fognak.

Délelőtt 11 órától 17.00-ig ezt sikerült elérni, mert amúgy semmi más dolgom nem lett volna.

No sebaj, haza, CIB online, panasz elküldve, biztos ami biztos emailben is duplikálva,

4 nap múlva válasz "továbbították az illetékes osztályra, ki fogják vizsgálni és tájékoztatnak." Egy hét eltelt, azóta semmi, újabb, most már keményebb hangvételű levél ismét. Eredmény: 000.

Eredmény: 00.
Pénzem a Parnernél
Megoldás: Összes számlám (privát, cégesek)felmondása, új bank, ....