Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mucsinyuszi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Percek óta azon töprengek, hogy hogyan készülhetett Kiskunmajsán a Jonathermál fürdő árlistája. Marika néni a pénztárban aggódott, hogy kinek adhat családi jegyet, a vezetőség meg azt találta legegyszerűbb megoldásnak, ha az Alkotmánnyal összhangban szórakoznak a fürdőgatyás népek? Vagy eleve…..
mucsinyuszi 2016.07.28 19:55:32
@Bombaló: A szabály kijátszása lenne, hogy felnőtté minősítem a nagyobbik gyereket? Ki tiltja meg? Bárhol máshol mindegy lenne, ez a fürdő sem tiltja, csak a nemet különbözteti meg!
Ez diszkriminatív, bármit mondasz!
Rugalmasan annak is mindegynek kellene lenni, hogy mi egy család összetétele!
mucsinyuszi 2016.07.29 12:21:49
@eßemfaßom meg áll:
Optimalizálni akartam, de mindenki rugózzon csak tovább a csaláson!
Olyan ez, mint amikor a boltban a nagykiszerelést veszed meg és nehezen engeded, a boltos mondja meg, hogy hányan ehetitek (pontosabban két különnemű felnőtt biztosan egye!)
Ennyike!
mucsinyuszi 2016.07.29 15:43:53
@eßemfaßom meg áll:
Min is vitatkozunk? Hogy a család sokféle lehet? Érezzem magam csalónak emiatt, mert nem vittem egy apukát? Mert a hiánya kizárt a kategóriából?
Olyan szépen leírták fentebb, lehet nem olvastad!
Örvendes, hogy te az az ember vagy, akinek a torkán sokkal simábban lecsúsznak ezek a megkülönböztetések!
Nagyjából ezzel a mondattal jöttek haza a minap kölkeim a suliból. Aztán elkezdődött a nyavalygás, hogy milyen rossz a kaja. Kissé gyanús volt, mert ahányan vannak, annyi iskolába járnak, így kizárt, hogy csak az adott iskola menzájával lenne gond. Persze a szülői gondolkodás…..
Amikor már az ember azt hinné, hogy az Aldi anyukához, Dr. Hana Suralhoz, Dalbirhoz, Szulák "Handycam" Andreához vagy éppen Borbás CBA Marcsihoz hasonló egydimenziós reklámszereplők végérvényesen átvették a hatalmat a képernyők felett, egészen valószínűtlenül hat,…..