Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hardworkingengineer

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Hát ez most nem egy jó hír. Ott van az az épület, aminek már rég meg kellett volna nyitnia, ehelyett csak kötélhúzás megy az önkormányzat és a beruházó között, és megmondom őszintén, kívülről egyáltalán nem lehet megítélni, pontosan ki a hibás. Akárhogy is, a fejlesztő…..
"Szia, jössz velünk világháborús bunkert nézni?" "Hát hogy a rossebbe ne". Így indult ez a kalandom a városban. Levi a BudapestScenes túravezető brigádtól nagyjából így keltette fel az érdeklődésemet egy emailben. Ők a föld alatti Budapestet célozzák meg…..
hardworkingengineer 2011.08.03 12:08:31
@Luxusmoszkvicsslusszkulcs: az 1000 tonnás bomba az azt jelenti, hogy a robbanóereje akkora, mint 1000 tonna TNT-nek. Ezért mérik az atombombákat megatonnában. Ha a súlyukra vonatkozna, nem sok repülő repkedett volna velük :)
Milyen autóval vagy órával, milyen ruhában szabad megjelenni az amerikai milliárdosoknak egy-egy nagyobb társasági eseményen? Hol és mivel szabad nyaralni, ha a fárasztó hétköznapok után némi kikapcsolódásra vágynak a felső tízezer tagjai? Abban az esetben, ha még kezdő burzsuj…..
hardworkingengineer 2011.07.28 14:27:06
A Playboy alapító-tulajdonosa, Hugh Hefner, aki akár Viagra reklámarca is lehetne, nem sokat búslakodott azt követően, hogy a csaja, akit az oltár elé vezetett volna múlt hétvégén, öt nappal az esküvő előtt hagyta faképnél, és beújította magának a 2011-es Miss Novembert, Shera…..
"A HTC mérnökcsapata az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a Gingerbread frissítés felkerüljön a HTC Desire készülékekre anélkül, hogy veszélyeztetné a HTC Sense élményt. Sajnos mostanra be kellett látnunk, hogy a HTC Desire mobilokon nincs elegendő memória a…..
Nekem nagy élmény hallgatni őket, és azt is szeretem, hogy ilyen sok helyen találkozom velük. Van köztük vicces, komoly, amatőr, profi zenész, megmosolyogtatnak, néhány esetben pedig felráznak, főleg mikor olyan koncertet kapok egy aluljáróban, amilyenért általában fizetni…..