Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bazseydoktor

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Shawn Ryan-t azóta szeretjük, mióta elkészítette a Kemény zsaruk című zseniális rendőrös sorozatot, és akkor is mellette álltunk teljes mellszélességgel, amikor a The Unit avagy Az egység macsó katonáit és kemény katonafeleségeit vitte képernyőre David Mamet íróval…..
bazseydoktor 2012.09.23 07:25:13
@Neoprimitív: Emlékeim szerint az első pár Ohio-t már átfegyverezték asszem a Tridentek helyett kaptak Tomahawk-ot, 154 db-ot, így elméletileg lehetséges a 18 Trident, 28 tomahawk felállás amit mondanak, bár a 154/24 = 6,41 per silo, így lehet, hogy pár silóba csak hat van a 7 helyett, vagy mindenhová fél rakéta mint a fél disznó az ólba:d, max eldőlnek. Ja és nehogy félre érts, nem kötekedni akartam:D
Az LMP feloszlatná a TEK-et annak szerdai akciója után, az MSZP-nek és a Jobbiknak pedig sikerült kiadnia az esetről egy-egy viccesnek szánt közleményt. Mindeközben általában hatalmas buktának lett elkönyvelve az eset, érthetetlen módon beillesztve az elmúlt két év bohókás és…..
bazseydoktor 2012.09.14 09:43:15
Egyetlen dolgot Hajdu vedelmebe, o 14 evig volt a rendorseg elit bevetesi osztagainak tagja, majd az egyiknek vezetoje, igy a szakmahoz azert van koze, regebbi cikkekben es Tonnhauser Laszlo - aki azert nem egy puhapocsu ficko volt - konyveben megemlitve is az latszik rola, hogy igenis jo kommandos volt a 90-es evekben , vannak rola erdekes cikkek is a neten, szoval szakmailag o ott volt regebben a jobbak kozott. Az mas teszta, hogy tuljatsza magyon a szerepet es mindenkin felulallonak erzi magat, kene egy ertelmes kommunikacios szakember aki megmondja neki, hogy mi az ameddig meg mehet. Bar amikor Pinter all az ember mogott, akkor lehet ugy erzi leszarhat barmit... Egyebkent meg par eve sokkal szimpatikusabb volt, emlexem 2009-ben volt rola egy cikk amiben keirja hogyan probalt szakitani az itthoni kikepzessel, volt az USA-ba kikepzesen tobbszor is, (FBI, SWAT egysegek stb.) aztan 2002-ben azert csaptak ki a rendorsegtol, mert a rohamosztagaval el kellett kapnia valami dilert es dulakodas kozben a nyakaba akasztott geppisztoly elsult, combon love egy masik kommandost. A targyalason azt mondtak hogy az altala vezetett es kikepzett osztagnak az elmult 3 evben! nem is o volt a vezetoje es hogy egyebkent is ( konkretan ki akartak csinalni) mert asszem o szorgalmazta, hogy az emberei nyugati kikepzest es felszerelest kapjanak, a kikepzok meg feleslegesse valtak ezaltal, igy a fegyveres baleset miatt, hozzateszem az mszp kormanyvaltas utan, kicsinaltak. Akkor az volt rola a velemeny hogy egy tokos gyerek, de most valahogy folyamatosan csalodast kelt. Nem erzi o ezt a fonokoskodest, nem tudja a TEK-et pozitiv szinben feltuntetni, hibat hibara halmoz, nagyon bizonyitani skar a volt fonoknek a penz es a bizalom megszolgalasarol. Nem neki valo. Es amikor ki rugtak azt mondta soha nem fog visszaterni a rendorseg kotelekebe.:d Igaza van annak aki azt irta, hogy egy valodi nagy balhe bekovetkezteig - mar ami a lapokban is benne lesz - a TEK az emberek nagy reszenek szemeben egy tulertekelt maganhadsereg lesz. Majd akkor kiderul mennyit is ernek. En Hajdu helyebe valamilyen forumon keresztul probalnek elnezest kerni... Bocs ha hosszu es nehol osszefuggestelen voltam 3 ora alvas 20 ora ebrenlet utan ezt okozza nalam...
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
bazseydoktor 2012.07.26 18:09:22
Nemtom ez volt-e már?

www.napiszar.com/mi-szarunk/2012/07/25/kemeny-borsodi-ciganyrap

Meg azt se, hogy lehet-e linkelgetni, de mindegy is. Kazincbarcika ifjú reménységei. Arra lennék kíváncsi volt-e engedélyük elzárt területen forgatni? Mert akkor sztem mehet a feljelentés. Egybként Borsod maga a halál, sok pesti okosnak üzenem jöjjön fel valamelyik vidéki faluba ahol a lakosság 30!% százaléka cigány- és nem a normális fajtából. Akkor rájönnek ,hogy itt Borsodban miért utálják őket. Na nem a magyar cigányt, az még el is dolgozgat, hanem az igazi oláh cigányokat, a helyi nehézfiúkat meg a kis p*csöket akik éjfélkor járnak lopni. Nagyanyámhoz bementek lopni (Alberttelep) kijöttek a rendőrök kutyával, kutyuli szagot fog, elmegy 500 méterrel arréb, leül a ház kapuja elé. Rendőrök meg nem hajlandók bemenni, mert a lopás értéke nem akkora, hogy 20 kancigánnyal ordibáljanak. Azt hittem mentem beájulok. Egyébként az a baj velük, hogy amíg nem fogja valaki rákényszeríteni őket a munkára, addig csak segélyke, pujáró gyártás lesz meg vasazás. És ha te valamit szóvá teszel akkor rasszista vagy. Egyszer szóltam egynek, hogy viselkedni kéne (vendéglátó helyen) gyorsan körbekaptak vagy tízen, hogy én rasszista vagyok meg egyebek, odahívtam az egyik karbantartót aki cigány, (normális tag és jól dolgozik) rögtön lett is kuss. Utána még ment a pampogás hogy a vallás meg egyebek, hogy kihívjál a rendőrséget, mondom itt az alezredes úr tőlük 20 méterre, menjünk oda hozzá, erre megint kuss. De borzalmasak, és a nagy baj hogy a magyarok meg csak néznek. A múltkor a Hámánon mentem muszájból kocsival(a cigánysor, valaki talán emléxik, voltunk a tévébe mert a panelba a másodikon lovat tartottak)három cigány játszik, az egyik odaszalad a kukához, kikap egy fénycsövet és kidobja elém az útra..
Neveltetés lószar, mindig csak a rasszizmus meg a kirekesztés. Igen muszáj rasszistának lenni mert nem kínálnak ms megoldást. Én a közterület karbantartás (Arborétum) helyében fognám magam, kocsiba be, megnézném közmunkások hol dolgoznak, ki az aki csak a seggét vakarja, 3.-ik alkalom után kicseszni, segély el, munkanélküli támogatásról eltiltás, oszt szopjanak. A pestieknek még üzenem, hogy egy segélyosztást nézzenek végig, amikor késsel fenyegetnek, részegen kötekednek, ja és 5-ös bömmerrel jönnek felvenni a segílykét. Volt olyan cigány tanuló lány a Don Boscoba, aki pék szeretett volna lenni, de a szüle egyszerűen nem engedték.
Isten majd szétválogataja, nemigaz? Meg ha tényleg rokkant, akkor úgyse fog nagyon ugrálni, haha, bemutatni utólag a mozgáskorlátozott igazolnyán a dátumot? Amit a helyszínen nem hagytak neki a Régió Park parkolóőrei. Jófejség. Tisztelt Cím! A mai napon a mozgáskorlátozott…..
bazseydoktor 2012.07.12 15:02:44
Erről van nekem is sztorim, csak hogy lássuk a Régijó Park hozzáállását. Miskolc Rákóczi utcáról szabadtéri parkolóba megáltam. Kicsit hülyén sikerült, pont egy kereszteződés kanyarjába mert csak ott van hely. Kiszállok látom ott a két ork, éppen büntetnek. Egyiket kérdem, hogy maradhatok-e ott, mert végülis mindenki elfér.
- Csak ha van rá engedélyem.
- ???
- Jegy.
Persze veszem is a jegyet, kb. 5 méterre van az automata a kocsitól, az ork éppen onnan válaszol. Ő hátrébb áll, én pénzt bedob, kocsihoz visszasétál, jegy szélvédőre bedob. Másik csávó odajön, ablak leteker, mondja, hogy álljak be a belső udvarba most van ott egy hely. Kocsi indít 20 métert gurul, beáll. Ez volt 12:51-kor. Kiszálltam, mentem haverhoz. 13:31-ig volt érvényes a jegy, 13:30-kor megváltottam a másikat, megyek a kocsihoz, rajta a cédula 12:58-as!!! idővel, nincs érvényes jegyem. Nézem kocsit, jegy fejjel lefelé szélvédőn. Nyár van, meleg van, mondom saját hülyeség, biztos a klíma megtekerte a pappert, nem is ez ba***ott fel. Hanem csóka látja megveszem a jegyet, tudja minimum idő 20 perc, erre 7 perc után megbüntet. Lehet szakmailag jogos, de emberileg meg kívánom, hogy napról napra tágabb legyen az ánuszrózsája. Ennyit a korrektségről. Ha 20 perc után büntet meg azt mondom igaza van mert nem látja meddig vettem meg, na de 7 perc után?? Levelet elkültem, elmondtam a tényeket, kértem mérlegelést.Visszajön a sablon, nem volt érvényes jegyem, levél vissza, Tisztelt Uram!
Köszönöm, hogy levelem megkapták és elolvasták, látom értelmezni nem sikerült, sebaj küldöm a 2.000 Ft-os csekket, remélem hasznos dologra költik.
Ez a poszt csupa találgatás. Még szép.Kapkodjuk a fejünket. Egyre több információ lát napvilágot alvilági körök és a magyar rendőrség rendszerszerű, igen jól szervezett "együttműködéséről". Amerikai filmeken nevelkedett magyar állampolgárként olyan nagyon nem…..
Március 8-a nemcsak a céges píárosok és a virágárusok nagy napja, a nőnap tavaszi fuvallatai a Demokratikus Koalíciót is megszédítették. Az áprilisban parlamenti frakciót alakító pártban érezték, hogy a nevezetes alkalomból valami komollyal kell előrukkolni: Gyurcsányék a…..
bazseydoktor 2012.03.08 18:49:36
@Neeel Armstrong:
Te nem az az Armstrong vagy akit anno a velveten fikaztak, hogy mekkora egy taplo f@sz? Ha nem akkor elnezest, de attol meg igazi kulturkocsog vagy...
hogyvolt Aranypart - 1x10 2011.09.07 06:31:00
A tegnapi adás legnagyobb rejtélye az volt, hogy vajh hová tűnt BeckyStevens vibrátorkirálynő, illetve az, milyen maszatolás folyt a takaró alatt Korvettádám és Csonti között, aminek meredt péló és sajgó here lett az eredménye. 95D és Csonti kezdi a műszakot reggel, szemben a…..
Mindenki látott már tahón parkoló idiótát, aki egy kispolszkira szabott helyre akar beállni a nagyfelnis Cadillac Escalade-del, mert lusta húsz métert sétálni. Természetesen nem sikerül,  ezért a vége általában az, hogy az összes autó mozgását akadályozva lekúrja az…..
Oszama bin Laden pár nappal ezelőtti (?) likvidálása elképesztő indulatokat és közlési kényszert szabadított fel a magyar blogoszférában (is). Ha nem látom a saját szememmel, magam sem hiszem el, hogy a mai napon már a Velveten is nemzetközi jogról, különleges alakulatokról és terrorizmusról folyt…..
bazseydoktor 2011.05.05 20:48:29
@Thomas MAGNUM:

Bennem is megfogalmazódott, hogy lehetnek itt érdekes összefonódások, fegyverlobby meg egyebek.
Bár az igazságot úgyse fogjuk megtudni. Azonban, az ártatlan civilek meggyilkolását mindkét fél részérő elítélem, egyrészt fegyvertelen (lefegyverzett) irakiak és afgánok megkínzását és kivégzését a "hecc" kedvéért, másrészt ártatlan járókelők felrobbantását. Bár mindkettőre van pszichológiai magyarázat - itt nem a cselekedet helyeslésére gondolok, hanem az azt kiváltó okra, pl. bosszúvágy, hit, vallási fanatizmus, harctéri sokk amit ezzel akarnak orvosolni.
Végül válaszaim:

1- Osama az ország első számú ellensége volt, kiadatás, pakisztáni letartóztatás esélytelen volt, elvégre Pakisztán nem egyszerűen kétszínű nemzet, hanem maga a szivárvány.

2 - Szerintem se akarták élve elfogni, érdekes dolgok is kiderülhettek volna, bár sztem bin Laden maga se akarta, hogy élve kapják el.Tudta, hogy úgyis halálra ítélik emberiség és az USA ellen elkövetett bűnökért.

3 - Mint mondottam Pakisztán maga a szivárvány, ugyanúgy mint a kolumbiai hadsereg, gondoljuk csak végig, egy átlag pakisztáni (kolumbiai katona) bére több tízszeresét kaphatja, ha nem csak a kormányt képviseli. És a komolyabb fejesekről nem is beszélünk. Andy Mcnabnak van egy könyve amelyben egy latin-amerikai országban tett drogfelszámolásról írt. Ott például a helikopterek pilótái először a drogtermesztők felett repültek el, csak aztán szedték fel a hadsereg alakulatait a rajtaütéshez.

4 - Erre a kérdésre korábban már válaszoltam

5 - Előbb-utóbb lesz utód, lesznek új, a terrorizmust támogató országok, és lesznek új háborúk is.
A volt alkotmánybíró és volt köztársasági elnök kénytelen volt felugrani pénteken a Sándor-palotába, hogy az utódjának elmagyarázza, mi a fene folyik a Fidesz és az Alkotmánybíróság között. Ezzel párhuzamosan meghallgatta főnökének, Orbán Viktornak a szavait is, aki 3 nap…..