Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dead Raven

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Help the aged, one time they were just like you, drinking, smoking cigs and sniffing glue” (Pulp)   A Nemzeti Erőforrás Minisztérium elképzelései szerint az érettségi vizsgára jelentkezés feltétele lenne, hogy a diák hatvanórányi társadalmi célú tevékenységet…..
Dead Raven 2010.12.16 12:50:18
A javaslat jó. Ami miatt a kötelezővé tétel is szükséges az az a tény, hogy önkéntesen valóban a kutya sem csinálná. Higgyétek el, nem régen kerültem ki a gimiből, ráadásul egy igen hírösbe járhattam, de pontosan érzékelni lehetett ott is a negligálását mindennek, a teljes ignoranciát és érdektelenséget.
Egyetemistaként nem meglepő, hogy hétköznaponként eljárok szórakozni. Az viszont annál durvább a számomra, hogy 17 éves gimis csajokkal futok össze szerda hajnal fél3kor egy szórakozó helyen takony készem beszívva... suliba meg majd bemegyek ha lesz kedvem, ha nem, szerzek igazolást... félre ne értsetek, buliztam én gimiben is. Hétvégén. Meg éjszakázni is csak 3ik utána nyáron.
Olyan szintű problémákkal küzdenek a tanárok (saját bevallásuk szerint), hogy nemhogy egy vers elemzését nem tudják órán megoldatni a diákjaikkal, de sokszor a MAGYAR MONDATOK megértésével van probléma...
Engem kimondottan nem érdekel, h egy átlagos középsulis magyar leányzót mikor, hányan és hogyan dugnak meg, mert ez az ő dolguk. De hogy CSAK e körül meg a Party körül forogjon az életük, az nagyon kemény.
Ilyen helyzetben komolyan gondolhatja bárki is, hogy megcsinálnák önkéntesen a javaslatban fogalmazottakat?
Az meg a legnagyobb baromság, hogy ezért plussz pont a felvételibe. Ne szórakozz, arra szereznék meg az ingyen papírt meg igazolást. Így is bekerülnek olyanok a felsőoktatásba, hogy hihetetlen. Ha történetesen papírral bizonyítom h terhes cigány nő vagyok,aki bronzérmes lett ifjúsági kalapácsvető ebén (egyedüli indulóként)és írok 5 db 2es érettségit, bármelyik TTK-s illetve BTK-s szakon benn vagyok az országban (kis túlzással).
Így is minden lószarért plusz pontokat adnak, ráadásul az egyetemeknek túl sok beleszólása nincs, hogy kit vesznek fel.