Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mobilweb

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ahogyan arról nemrég a Google is beszámolt, Európában elsők között Magyarországon bevezették az autós forgalomfigyelő réteget a Google Maps szolgáltatáshoz. Bár a blog eddig kizárólag olyan oldalakkal foglalkozott, amik egy mobilos böngészőből is elérhetők, ezúttal…..
 Érdekes cikket olvastam az Indexen Tóth Balázstól. "A spirálfüzetnek vége" című írásában több olyan webes szolgáltatást ismertet, amelyek segítségével online felületre helyezhetőek a tennivalók. Mivel a cikkben minden más le van írva, nekem már csak annyi…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
mobilweb 2011.02.16 23:00:24
   Mobil instant messenger kliensekkel tele van a világháló. Ezek közül sok fizetős, de bőven akadnak ingyenes programok is minden platformra. A cégek rájöttek arra, hogy komoly az igény a mobil alapú chatelésre.   Ennek ellenére a böngésző alapú…..
 Mobilra már régóta léteznek remek időjárás kliensek. Szinesek, szagosak, bátran állíthatom, hogy mindenki megtalálhatja a neki tetsző programot, bármilyen platformról is mobilozzon. De mi a helyzet azokkal, akik nem akarnak klienseket telepítgetni, csak tudni szeretnék az…..
Külföldön járva bármikor adódhat olyan helyzet, hogy egy olyan információra van szükségünk, amit nem szereztünk be előre. A mostanság divatos roaming tarifák mellett azonban egy figyelmetlen szörfölés kellemetlen pillanatokat okozhat a következő havi mobilszámla olvasásakor.…..
mobil weboldalak Flightstats.com 2010.12.04 10:52:00
 A bejegyzés írásakor fél Európa éppen hó fogságában, számos reptér, köztük a londoni Gatwick zárva, a többi helyen is jelentős késésekre lehet számítani.De mit tegyen az, aki egy gépen rostokol a felszállásra várva vagy éppen a reptérre tart és tudni szeretné, mi…..
 Azzal a prekoncepcióval áltam neki a Google mobilos oldalának, hogy most majd örömódákat fogok zengeni arról, milyen jól sikerül átültetni a PC-s változatot mobilra. Azután amikor belemélyedtem a funkciókba rá kellett döbbennem, hogy még ha fizetnének sem…..
mobil weboldalak SZTAKI szótár 2010.11.05 19:50:00
  Mindig is bírtam a Sztaki szótár készítőinek kommunikációját.Ez a szuperlaza stílus amivel az újdonságaikat hirdetik nekem már önálló blogként is bejönne, hát még így, hogy nagyon jó kis szolgáltatásokról szólnak. Legújabb fejlesztésük ráadásul…..
mobil weboldalak geocaching.hu 2010.11.02 13:29:00
 Talán még nincs túl hideg egy jó túrázáshoz.Ha pedig túrázás, akkor miért ne dobjuk fel egy kis geoláda kereséssel?A geoláda keresés jó kiegészítése lehet egy túrázásnak, adhat egy elérendő célt hozzá, egy olyan feladatot aminek teljesítése után már bátran…..
A Szépművészeti Múzeum elkészítette a mobil böngészőre optimalizált weboldalát.   Az oldalon megtalálhatók az összes fontos információ(programok, térkép, nyitvatartás stb.) azonban nem az ami igazán érdekessé teszi az oldalt. Az Interaktív…..