Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bagira14

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap ezzel kapcsolatban is elhárult minden akadály. De nem itt kezdődött...   Már legutóbbi hazai látogatásunkkor eldöntöttük, hogy legközelebb ők jönnek hozzánk. Egyrészt árban kb. ugyanott vagyunk, másrészt mi már sokat voltunk Magyarországon, ők viszont még soha nem jártak errefelé.Eredetileg…..
Említettem már, hogy bár földrajzi értelemben közel lakunk a belvároshoz, amúgy meg a szigetek milyensége miatt kinn a világ végén. Ez a tegnapi motoros videó azt mutatja meg, milyen az út a háztól a már autók által is használható normális útig.  ..
CsImiCsájna 4. nap - Pingyao I. 2016.07.28 22:58:18
Ezen a napon a lövedékvonattal suhanva ismét szembesültem vele, hogy milyen közlekedés nem lesz soha nálunk, láttam kihalt, soksávos utakat, ősi városfalakat, őrült riksásokat, templomokat, és bicikliztünk egy nagyot a tömény szénszagban Pingyao óvárosában. Vonat Aki korán kel… az nagyon álmos…..
Most egyedül lakom, de két évvel ezelőtt még a családommal laktam egy másik lakásban. E között a két lakás között sok nagy különbség van. Ezekről a különbségekről fogok írni. A családom háza nagy és emeletes ház. Négyen vagyunk a családomban, mindenki abban a házban…..