Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerek1

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre itt van, megérkezett. Hosszú hónapok alatt lezajló médiakampány, többszörös sajtómegvezetés és számtalan hamis kiszivárogtatás után most már teljes hosszában is elérhető az évtized egyik legjobban várt albuma, a Daft Punk által jegyzett Random Access Memories. A…..
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
Összesen bruttó 18,5 millió forintért küldte ki a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium az általános iskolások részére a Nemzeti Hitvallás, illetve a Magyarország Alaptörvénye zsebfüzeteket – derült ki abból a válaszból, amelyet a KiMitTud közadatigénylő rendszeren…..
Az atlatszo.hu blogot indít az Index platformján, a blog.hu-n, ahol szándékaink szerint rövidebb híreket közlünk és/vagy személyesebb hangvételben írunk majd olyan témákról, amilyenekről az oknyomozó portálon is szoktunk. Első bejegyzésünkben Mong Attila elementáris hatású…..
Ettől: Ilyen lett Keresztes: ..
kerek1 2012.10.15 11:28:35
Tegnap este a másik két mentorházban is volt sírás-rívás, meg némi éneklés is, már ha nagyon lazán értelmezzük a dolgot, és nem hasonlítgatjuk a tehetségkutatónak álcázott sztárgyár indulóit valódi énekesekhez. A csapatokat idén Feró kapta meg, ő került abba a nehéz…..