Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yorkshire-i vendég

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar világos sör A KK hőskorszakában mindig az jelentette az igazi izgalmat, amikor valamilyen valószerűtlen vagy csak simán nehezen elérhető csatornán sikerült új, ismeretlen söröket felfedezni. Belföldön ennek az egyik fő módja a kisüzemi sörfőzdék és azok…..
Yorkshire-i vendég 2012.10.02 22:52:58
Tényleg klassz a Google fordító:

"A Bolyki Serházról":

A nyugati végén a város, ahol a vég blokkok és lakóövezetben kezdődik egy sor régi ház látható messziről bejelentkezési Bolyki Serház.
Mielőtt az ember, aki tartja a rend és ott iszik a bort, azt Pálinka, tisztít és vigyáz minden.
Láthatjuk őt otthon nagyon unatkozik.
Megyünk a kis termeiben a pult, ahol a négy asztal helyet a helyi idősek, akik egy sört vagy winku hoznak, friss újság, beszélt ugyanakkor ügyekben a kis és nagy ..
Lépése óta a külföldiek is egyszer megjegyezte, bár sejtem, hogy ez nem egy negatív összefüggésben, hanem éppen ellenkezőleg: ..
Van még egy másik szobába, ahol a TV megy, és van egy sokkal több embert, de mint látod az ajtó mögül, vannak billows füst, így nem nekünk ..
Emberek, akik ott ülni jó kamerák.
A kalapok és ruhák egyenesen westernek, rżną kártyák.
Tudom, hogy mit néznek, mint a magyar Csikós, de ők valami különleges.
Beer egy helyi tanfolyamot.
Kétféle sötét és világos.
Persze, ez nem waidomo előírásoknak, mert nem írok semmit, de jet elég jó, elég erősen szénsavas, és nagy keserűség, így lehet minősíteni Pils.
Sötét mivel levelet, 14 * és gyönyörű fekete színű, de az íze nagyon könnyű, nagyon finom pörkölt maláta íz, és alig zazznaczonej keserű.
Ez egy nagyon eredeti ízét, és ez megéri, ha csak egy pillantást is.
Browarku eszközök a hátsó, de mivel nem volt a tulajdonos, nem akarja, hogy bárban nekünk ott, vagy nem férnek hozzá a magazin, amit pedig a gyűjtők BREWERIANA FAIRS valószínűleg találni.
Nem láttam az üveg cég, és a hátsó felülete számos háziállat alkalmazni, ami azt hiszem, öntöttünk sör azoknak, akik szeretnének menni.
A helyi vevők telephelyén, csak mindegyik ismer mindenkit.
A legtöbb gyors látogatás a'' 1''.
Éghajlat szerény, lustán stretching idő, időszakos látogató egy úriember egy bicikli.
Ilyen Hungary tetszik.

Elnézést a hosszú idézetért, remélem szórakoztató volt!
magyar világos sör Az idei Főzdefeszt egyik leglátványosabb sörpremierje afféle kifacsart tündérmeseként koronázta meg a fesztivál három napját, csak a főszereplője volt képzeletbeli szárnyas leány helyett egy valós, nagydarab, kopasz férfi. A teljes történetet kellő…..
Macsó dolognak tartják sokan a sört pedig a legkevésbé sem az. Nem csak a nagy gyárak, a kicsiben utazó sörfőzők is imádják a nőket, mint közönséget. A feltételezett nő, mint módosult ízlelőbimókkal rendelkező társadalmi csoport (bővebben lásd: Dívány>>>), nem…..
A zabsör nem új találmány, a középkorban egész Európában elterjedt volt, de a 16. századra nagyjából kihalt. A 19. század végén az angolszász világban elterjedt az a gondolat, hogy a zabpehely egészséges, ezért újra elkezdtek „oatmeal stout”-ot gyártani, és direkt…..
SERTEPERTE IPA-fesztivál 2011.02.20 09:44:00
Érdekes összehasonlítási lehe­tőség volt a sörök angol és amerikai változatának összehasonlítására az nemrégiben megrendezett India Pale Ale fesztiválon, a londoni Chiswell Street Breweryben. Miközben a szemináriumon lehe­tőség nyílt az ilyen stílusú sörök műszaki és történelmi jellemzőinek…..
Yorkshire-i vendég 2011.03.22 12:56:04
Az IPA nem az egyetlen angol sörtipusa.
ínálam, észak angliában nem nagyon főznek azt a típusat, de sok-sok más finom, minősegi söröket gyártanak:

www.blacksheepbrewery.com/beers/
wentworthbrewery.co.uk/
www.hambletonales.co.uk/casks.htm
www.cameronsbrewery.com/index.php
stb stb

Én szeretem az IPA-t, de az én véleményben ez nem egy tipuk angol sör - az inkább valahogy az Angol sörök és a Kontinentális sörök között, talán az erős komló íze közönhetően. Föleg ha egy magyar sörfőzde próbálja IPA-t főzni.
lengyel porter A litván Utenos Porter-ről szóló legutóbbi bejegyzésünk, őszinte meglepetésünkre, egészen hálás témának bizonyult - legalábbis a hasonlóan baltiasan félreeső észt- vagy lettsörös cikkekhez képest mindenképp. Ezen felbuzdulva ma is egy balti porterrel…..