Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trueba

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lét örök körforgása - hirdeti a Samsara alcíme. A körforgás pedig mindent magába ölelhet, nem kell logikát, pontos szerkezetet keresni, elég, ha van eleje, vége, és látunk Teljességet nagy t-vel, Igazságot nagy i-vel, hatalmas természetképeket, és közben magunkba nézhetünk,…..
Cinema Paradiso top 10 film 2010 2011.01.01 19:16:11
AZ ÉV 10 LEGJOBB FILMJEhttp://www.imdb.com/list/Ya0Lxxj6x0Y/..
blzs's videos on Dailymotion(function(){var d = document, L = d.getElementsByTagName('a'); l = L[L.length - 1], i = d.createElement('iframe');i.src = 'http://www.dailymotion.com/badge/user/blzs?type=carousel'; i.frameBorder = 0; i.scrolling = 'no'; i.width = '300px'; i.height =…..
Temetjük a magyar filmet? Nem lehet idén filmet csinálni? Dehogynem lehet. Ha valaki nagyon szeretne valamit, ha eltökélt, ha tudja, mit akar, akkor lehet. Ha valaki olyat szeretne, ami nem csak a barátainak, nem csak szakmatársainak szól, hanem Nekünk is, akkor lehet. Csak átkozottul…..
Harry Potter és a Halál ereklyéi I. részKezdjük azzal, hogy elnézést kérek. A Harry Potter-film létező jelenség, olyan, mint a Twilight vagy a Gyűrűk Ura (itt nem a színvonalra kell gondolni), amit nem lehet egyszerűen fantasynek vagy kalandfilmnek, esetleg horrornak titulálni. Hogy…..
Egy kockafejű, antiszociális fiatal megalkotta a Facebookot. Korunk egyik legtehetségesebb rendezője filmet készített róla. Ünnep ez?Szeretnénk széles mosollyal felállni. Szeretnénk nagyokat pislogni, ahogy egyszerre eltűnik a kép, körbenézni, megtalálni a másik tekintetét, és…..
DRÁGA ILLA! Rövidfilm, a 17. Országos Diákfimszemlén Fődíjat nyert a Fiatal Filmes kategóriában. Elvileg nézhető... Érdemes teljes képernyőre tenni!  ..
Érdemes megnézni. Talán kicsit túl van értékelve, de szép és abszolút értékes film. Íme, kedvcsináló: ..
 Szeretjük még mindig a jó öreg zsánerfilmeket?         Ha valaki a második kerületben nőtt fel, és elmegy egy filmre, ahol a Moszkva téren robbantanak a terroristák, ahol a Mammutban történik a túszdráma, ahol a Margit körúton cikáznak…..