Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dino Velvet

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kontár Komlókutató Spaten 2010.01.21 22:21:00
német licenc világos sör Már nagyon, nagyon régen foglalkoztunk igazi, talpas magyar tömegsörrel, a mainstream javából, úgyhogy most megnézzük közelebbről, hogyan sikerült a Borosdinak a magyar Spaten kilencvenes évek közepén kihunyt tetemének felélesztése. Különösen…..
magyar félbarna sör A KK hirtelen elhatátozásból eretneknek áll és megtöri fordulatos, forrásértékű cseh évadját, hogy helyet szorítson szűkebb hazája menetrendszerű izgalmának, amiről pedig igazából már írt (reméljük, senki nem hiszi azt, hogy nem ugyanazt a sört…..
Dino Velvet 2010.10.28 20:19:34
Hol is kezdjem?

Elég régen ittam valószínűleg az első szériát, de most épp belefutottam. Midőn a dobozos verziót fogyasztom, az érzékek időrendbeli felháborodása szerint írom le véleményemet.

„A Söröm" - Szavakkal nem kifejezhető, hogy hallani, olvasni ezt mennyire hasonlít arra az érzésre, mint mikor álmomban 50 fekete özvegy a lábszáramat csikizve mászik az arcom felé, vagy mikor a sutyóban a tancsi csikorgott a krétával a táblán (de lehet, hogy Freddy Krugel volt az), illetve, hogy jól esne a meleg téli szoba merthogy kiráz tőle a hideg. Elég durván.
Jólesik, mint az elismerés - Ez valami olyasmi, mint mikor 5 évesen megsimogatták a buksimat én pedig mindent elhittem nekik, vagy a drágán (olcsón) növesztett sörhas elismerése?!?

Látvány - A számomra nem feltétlen ronda külsőtől (2010) és attól függetlenül, hogy az igazi érték mégiscsak belül lakozik, kitöltve esti lámpafénynél egészen kívánatos a színe. Emiatt viszont csalódni fogok hamarosan...

Íz - Mert az íz valóban cukrozott occsósör, na talán kicsit megpirított zucker, bár a tábortűzbe ejtett virsli részemről nem gáz, nekem az utóíz inkább némi epe és kész.

„Illat" - Enyhe technokol és alig érezhető téli kocsma vizeldéjének enyhén befagyott csikkúsztatója, amiben állva ha a tested a félbarnával utoljára érintkezik és elalélsz, ernyedt ujjaid közül a remek tabakáru halk pisszenéssel múlik ki mikor „földetér".

Az üres korsó szaga pár perc után - Ázott szalma...?

Végül - Tökmindegy.