Regisztráció Blogot indítok
Adatok
weewee

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi ügy jogilag egyértelműnek tűnik, és elég bizarr. Azért éerdemes eltőnődni, hogy egy szomszédlátó kamera elhelyezése csupán birtokháborításnak minősül, vagy egyébb visszaélés is megállapítható. Ugyanis az nem derül ki, hogy a szomszéd felhasználja-e a…..
weewee 2007.08.15 17:55:55
Nem akartam bővebben, de ha érdekel... a kedves szomszéd egy jóképű és nem facér pasi, akivel a kelleténél jobban ismertük egymás. (26éves, lány vok) Nem bűnszervezetben dolgozom, de én magam mégsem vihettem, mert hát a "first lady" annyit sem mozdul ki otthonról, mint Natasa Kampus. Megkértem egy kábeltévés fiút, hogy segítsen. Jobb ötletem nem volt, bár tudtam, hogy a másik szomszédtól "átkötött" kábel volt nekik régen, újabban meg parabola. A bíró ezen kezdett el mosolyogni, mert hivatalos kábeltévé egy szál sem, tehát a tettes társam ennyi erővel Micky egérnek is öltözhetett volna, nyilván azt sem kelt bennük idejében gyanút. Fontos persze megemlíteni, hogy én fordultam a rendőrséghez, hogy hozzák ki,(ez is enyhítő körülmény volt) mert senki nem hitte el, mikor szóltam, hogy mi ez az egész és szeretném ha kiiktatnák. Ekkor a "sértettem" :)magánindítvánnyal élt, a poloska lefoglalásával egyidejűleg (náluk otthon, reggel, élettársa jelenlétében...) de a tárgyaláson, ami tényleg egy beszélgetős, röhögős, összejövetelként marad meg emlékeimben nagyon kiállt mellettem (meg az aktív kivitelező mellett is) és nem kérte a büntit...
Doki beírására csak azért reagáltam, mert bár nyilván más, mint az ő esetei, de az itteni bíróság a magántitoksértéses ügyekhez valóban úgy áll, mint -fentebb zsír beírásában olvasható- a balkánon ezügyben nem nagy a szigorúság és túl nagy gyakorlat sincs... (((Bár a bíró is megelítette, hogy ez egy extrém eset :))))