Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azokazemberek

11 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pali bátya! Nem biztos, hogy erőltetni kellene ezt a nyelvőri szerepet. Nem áll jól, ha minden alkalommal bele tetszik sülni az erőlködésbe. Még a nyíltan jobboldali az objektív MTI is követőjévé vált, erre gondolt Elnök úr, amikor a nyelvünk védelmét említette? Az már…..
Azok a Zemberek Ismét aktuális 2011.06.16 11:00:42
Ami lényeges az alábbi videóból, az az eleje, 1:15-ig. Látni a dátumot, kik regnáltak éppen, és még az S betűs úrra is emlékszik mindenki. Emellett látható a fejlődés is, nem tagadhatom le!  ..
Azok a Zemberek Levél a múltból 2011.03.04 17:40:00
Dr. Semjén Zsolt örök értékeket tartalmazó levelét (teljes egészében olvasható pl. itt) citálnám ide, igazán figyelemre méltó előrelátás tükröződik a megfogalmazásból. A vastagbetűs kiemelés természetesen tőlem van, hogy rugalmasan alkalmazható legyen a levél, ha…..
Azok a Zemberek Heller vs. Morvai 2011.03.04 17:22:03
 Maga a cím vicc. A korszellem fanyar tréfája, a valóság spontán seggberúgása, a torma a tejbegrízben. (Előzmény itt és itt. Vonjon belőle gyököt a kedves olvasó!) Nem mérhető össze a két ember, mert egyik oldalon egy filozófus, akinek életpályája mindenképpen…..
w Te sötétben bujkáló 2011.02.25 06:00:00
Van egy ordenáré hadművelet, amit úgy látszik, pártfüggetlenül el kell nekünk játszani, vagyis alighanem ezt kajálja a magyar, ami sajnos elég gyökér ízlésre vall. Gyurcsány Ferenc kezdte még első ciklusában, és most pontosan ugyanezzel próbálkozik az Orbán-kormány. …..
azokazemberek 2011.02.25 10:45:01
@nyesta: Na, te is megértetted a lényeget... Hülye troll.
w Győz a szittya förgeteg 2011.02.17 05:40:00
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről. Olyan határozottsággal vertük vissza a nemzetközi támadást, olyan sikerrel védtük meg a médiatörvényt, hogy abból a törvényből csak üszkös romok maradtak. Mi így szoktunk győzni, Budapest nemrég megünnepelt védői is ennyit tudtak…..
azokazemberek 2011.02.17 11:57:20
@Tőzsdecápa: Az nem zavar, hogy pont a liberális eszmék azok, amik lehetővé teszik neked is, hogy ideírhasd szabadon a gondolataid?
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
azokazemberek 2011.02.16 09:39:47
@implode: 1. A jogaikért való kiállás a parlament előtt = MENŐ

Milyen jogaikért is álltak ki a parlament előtt? Én csak arra emlékszem, hogy Gyurcsánytakaroggy-monnyonle-Orbántide skandálás ment, egyéb üres lózungokkal karöltve. Meg a bográcsozás. Nem látszott semmilyen tisztelet a Parlament irányában, ami független attól, hogy ki kormányoz.

2. A szubkultúrájuk másokra való erőltetése = NEM MENŐ

Ráderőltetik? Ne viccelj! Nem a nappalidban masíroznak. Azon az egy napon ne menj arra az 5 kilométerre, ahol ők vannak, és meg van oldva. 364 napon keresztül megint mehetsz. Ennyi a tolerancia, ami MENŐ!
Már tárgyaltuk nem is olyan régen a témát, de a kormány-lojális és ellenzék-tisztességes MTI most új fejezetet nyitott. A közpénzből kozmetikázott hírek egyaránt el kell, hogy jussanak öreghez és fiatalhoz, munkáshoz és paraszthoz, méghozzá ingyen! Kis paca az ingen, hogy…..
 Szájer kismadár Nemzeti Konzultál a néppel, Orbán Viktor felkérésére, méghozzá olyan fontos kérdésben, mint az új alkotmány. Mi ez, ha nem a Demokrácia2011 új, turbófeltöltésű, nyolchengeres, 400 lóerős fekete befutója? Mint azt a fidesz.hu-n olvasni lehet, szép listát…..
Varánusz Orbán és a mesebeszéd 2011.02.08 08:00:00
Orbán Viktor tegnap elmondta 13. évértékelő beszédét. Szinte csudálatos hangulatban lehet most az ország, pedig egy fia konkrétumot nem hallhatott Szeretett Vezetőnk szájából. Három dologról nem beszélt:- Mit fogunk csinálni- Mikor fogunk hozzá- Mi lesz belőleEnnek ellenére…..
azokazemberek 2011.02.08 12:04:00
@Dillinger: akkor nem fogsz itt kommentelni.
 Ó, médiatörvény! Minden betűd, szavad, mondatod, bekezdésed és paragrafusod maga a csoda. A magyar nyelv ékessége, melyet külföldi nyelv nem érthet és nem érezhet. Lefordíthatatlan szójátékok áradata.Ebből adódhatott az az apró probléma, hogy a hivatalos fordításból…..
Azok a Zemberek Újhelyes írás 2011.01.04 02:07:00
Mint ahogy azt számtalan blog is megírta, bajok vannak a helyesírással kormányzati oldalon.Ezt a visszataszító szocialista lejárató propagandát üldöznie kell a fülkeforradalom minden igaz gyermekének! A böszmék még nem érthetik, hogy csak a reformok keretében megújuló Újhelyes…..
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
Azok a Zemberek Tarlós 2010.12.20 21:40:00
Új, dinamikus és lendületes főpolgármesterünk, akinek annyira örültem, hogy végre nem a szerencsétlen Demszkyt kell szapulni, hanem lehet tapsolni és mosolyogni egy kellemes megjelenésű, határozott mélyépítőmérnökre. (Apropó, nem egyszerű megtalálni, hogy miért osztják a…..
Michael Knight Fő a lojalitás 2010.12.14 19:02:00
A legmesszebbmenőkig igazat kell adnom Orbán Viktornak, aki ezúttal is az igazat, a színtiszta igazat mondva állította azt, hogy a magyar médiatörvénynek nincs egy főbb paragrafusa sem, amely ne szerepelne más európai szabályozásokban. Azoknak is van például első, második meg…..
azokazemberek 2010.12.15 09:25:41
@kíváncsivagyok: dehogy szűnik meg a Kék Fény, de csak 20%-ban fog bűnügyi híreket bemutatni, 80%-ban vidám iskolások fognak énekelni Narancsvidék-indulót és _tényszerű_ híradások lesznek arról, hogy jobban élünk, mint négy éve, még akkor is, ha kevesebb pénzed, és több adód van!
Azok a Zemberek Tájékozottság 2010.12.15 09:18:00
Úgy tűnik, amikor ráikszeltem a kétharmados forradalmárok szépséges társaságára, akkor ezzel azt is jóváhagytam, hogy a tájékoztatást csak egy forrásból és azt is cenzúrázva kapjam. Belénessy Csaba egy olyat bírt nyilatkozni - mint az MTI új vezérigazgatója -, hogy csak…..
  „Goodness is something to be chosen” (Anthony Burgess: A Clockwork Orange) „fölkészíteni a legbefolyásosabb lapok vezetőit és vezető publicistáit, hogy mire számíthatnak, bevonni őket ebbe a folyamatba” (Részlet Gyurcsány Ferenc balatonőszödi…..
     MSZP-s szórólap 2004 decemberéből. Évről évre nem felejtettünk. De az idő telik, a körülmények változnak, utoljára idézem fel ebben a formában a magyar balliberális oldal történelmi bűnét.   „Ez a nép­sza­va­zás ugyan­is…..
azokazemberek 2010.12.06 00:50:33
@Tita nick: szerinted.

Egyébként a közelmúlt trágyadombján ülve kellemes illatot áraszthat, hogy ilyen plakátok nézegetésével el lehet fedni a szagot.
- Mindketten tudjuk, hogy valójában szó sincs döntési szabadságról. Miért nem húztak egy vonalat január elsejével: akkortól mindenki visszakerül a tb-be, oszt jónapot.- Mert az államosítás lenne, az pedig ellentétes egy konzervatív polgári kormány közgazdasági…..
azokazemberek 2010.11.29 00:23:16
@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!: Csak az ember szereti, ha a választásától függően az eredmény is módosul!
A nap forradalmára: Selmeczi Gabriella, aki bejelentette, hogy a kényszerből átlépőknek még adózniuk is kell, mielőtt "önként" átadják a megtakarításaikat az államnak. Selmeczi szerint próbálták jogilag megoldani, hogy ne kelljen, de sajnos nem sikerült.  A…..
azokazemberek 2010.11.28 12:27:17
@McDobbent: Drága, konzervatív kommunista elvtársam, ezt írtad: "Termeszetes, hogy adozni kell a hozam utn, mert az nyereseg elvtarsak."

Remélem, nem követek el blaszfémiát akkor, ha azt mondom, NEM természetes, hogy adózol a NYUGDÍJMEGTAKARÍTÁSOD után. Egyáltalán nem az. Ha kiveszed a fejed a Hír & Echo TV, Magyar Nemzet, fidesz.hu propagandagépezetből, akkor nem felállva tapsolnál annak, ha kizsebelnek. Ha mégis, akkor pedig ne reklámozd!
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
azokazemberek 2010.11.25 22:18:32
@Senki A.: Így van. Ezért támogatom őket közvetlenül, és nem fűzöm közbe az államot.
azokazemberek 2010.11.25 22:19:18
@1120: "Az állam lesz ugyanis a legeslegutolsó, amelyik csődbe megy."

Természetesen. Ezt az magasröptű gondolatot kérlek, oszd meg az IMF-el is! Remélem hasonlóan klassz, személyeskedő kijelentésekkel törsz majd előre, amikor bejelentik egyszer, hogy gond van, emberek, tabula rasat kell csinálnunk, mert nincs pénz a beígért nyugdíjra, 6 évvel tovább fog dolgozni mindenki ÖNKÉNT nyugdíj előtt, és kevesebb pénzt fog elosztani az állam a részedre, tehát lesz pénzed tejre és kenyérre. De csak arra.
Majd a jövőben jobb lesz. Majd egyszer. Nagyapám is ezt mondta, apám is ezt mondta, tehát úgy néz ki, hogy nekem most nagyon jó, vagy lehet, hogy elmondom az egyetemista fiamnak, hogy neki majd jó lesz. Vagy a fiának.
Azok a Zemberek Az új akcióterv 2010.11.25 15:16:00
 Egy új zember, Blaze, aki nem része semmilyen felhatalmazó rendszernek, főleg nem nekem, írt egy sutkát, kitűnő kezdet!"2012. tavasz  A Népfelemelkedési és Jólétszintentartási államtitkár új közleményében ismertette a FIDESZ-Nemzetatya kormány…..
Subba Népi humor 2010.11.20 17:59:00
Damu Roland rajongói oldala a Facebookon, ma délután. (köszi tyúk!)..
azokazemberek 2010.11.21 02:58:46
@Martian: mert akkor saját magukat is el kellene számoltatni, bár egy alkotmánymódosítással majd kiveszik magukat úgyis belőle.