Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yalom

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tangó A követők bűnei 2014.07.29 09:28:00
Ma újra vendégbloggerünk jegyzi a posztot. A diplomatikusságot ismét nem engedte közel a billentyűkhöz:  A hét fő bűn című posztom kapcsán, az elmúlt napokban számos visszajelzés érkezett. Kaptam hideget és meleget egyaránt. Voltak akik, gratuláltak a szókimondáshoz -…..
yalom 2014.08.26 08:55:02
@Ecsedy Áron: Kedves Áron! A blog tereken (de egyébként máshol is) bevett dolog a névtelen publikálás. 2014-ben már egész más hitelesítési mechanizmusok működnek, mint például a 90-es években. Persze lehet a 20 évvel ezelőtti nyomvonalon haladni és a múltban élnii:) De reagálnék egyenként is a megjegyzéseidre:
1. Nem udvarlásról van szó, hanem táncról. Attól, hogy két ember tangózik szerintem nem következik a tapizás és ez mind a két félre vonatkozik. Javíts ki, ha tévednék
2. Lehet, hogy neked mondta ezt valaki, aki argentin származású, de nem hinném, hogy mindenki így gondolja. Nem vonnék le belőle általános következtetést. Magyarországon is van, aki azt mondja, hogy "van egy gyerekem és egy lányom" (ha van egy fia és egy lánya). Azonban nem egy magyart tudok, aki ezt soha sem mondaná. Például én sem:)
3. Nem illemtan tanárról van szó. Ez esetben felelős lenne
4. Komolyan mondod, hogy nem az a feladata a követőnek, hogy ténylegesen kövessen? Nem hinném. Nyilván félreértettél valamit.
5. Van, aki nem azért kér fel valakit, mert ágyba szeretné vinni - legalábbis én eddig így hittem és szeretném hinni ezután is. Persze biztos van ilyen is, de remélem nem ez az általános.
6. Ebben egyetértünk. Tényleg jesszus, de van ilyen és nem feltétlenül az órán történtekkel függ össze.
7. Én klasszikus konzervatív vagyok, egy nő randit se kérjen:)
(Még mielőtt rákérdeznél, nem, nem én írtam a posztot)
(@HT: gratulálok a blogodhoz!)
Azt gondolhatnánk, hogy egy kétharmados kormánytöbbség képes arra, hogy időben eldöntse, mit akar, annak megfelelő törvényjavaslatot adjon be, és azt gyakorlatilag változatlanul fogadja el az Országgyűlésben. Ez a feltételezés azonban nagyon egysíkú: nem veszi figyelembe, hogy a…..
Tisztelt szerkesztők! Én most 52 vagyok.A kálváriám 2006-ban kezdődött. Lebetegedtem,műtöttek majd félév táppénz után jelentkeztem a munkahelyemen.A meglepetés akkor ért,amikor nyolc óra harminckor behívattak a humánra.Ott közölték velem,alkalmatlan vagyok a munkaköröm…..
Bevallom, eddig mazochizmusnak gondoltam az új Alkotmánnyal kapcsolatos írásokat, főképpen iratokat olvasni. Egész a mai napig, ma, a Hírszerzőn megjelent cikk elolvasásakor rájöttem, hogy ez nem mazochizmus, hanem szórakozás. Ennek a cikknek a hatására belevágtam, el is olvastam az…..