Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hovanyecz Rozi

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor ennyi kedvenc egyszerre, hirtelen összegyűlik, akkor nemcsak a naptárba érdemes feljegyezni a dátumot és odamenni, hanem álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg: pontosan mi is ez a Stílusos Vidéki Éttermiség rendezvény?  "Élet, élet, szent megunt élet, milyen jó…..
Gasztrobizarr Ebéd!Szünet! 2011.09.01 22:07:00
Sok pénz szükségtelen dolgokra való elszórása, azaz „tipikus női program” az eredeti célom, de előtte ebédelhetünk is. A Váci út környéke minden szempontból ideális, Regi boldogan tervezgeti, hogy elvisz a Laci!Konyha! nevű helyre, aminek nagy rajongója, bár…..
Hovanyecz Rozi 2011.09.03 10:39:54
@mopszli: igazad van, mi magunk is lehúztunk néhány évet közszolgaként, nagyon nehéz időszak volt.
 Első vendégposztunk szerzője Winter Cecília, akitől, és akinek véleményétől természetesen szívesen elhatárolódunk egy ingyenes, 40 fős Bábel-vacsora reményében.   Néhány hete jártunk itt. Az egyhetes magyarországi családlátogatás nyaralás alatt a szálláson…..
Szélsőséges a személyiségünk, ezért általában a posztjaink is azok: vagy utálkozunk, vagy rajongunk valamiért.  Mivel ez alapjaiban nem egy fanyalgós blog, a pozitív élmények és benyomások kaptak benne helyet főként: megörökítettük a barcelonai és a madridi piacot, a…..
Hiába vagyok vidéki suttyó (és itt a hangsúly a suttyón van), életemben most voltam másfeledszer disznóvágáson. Az első azért számít csak félnek, mert az inkább egy flancos parti volt,  késő délelőtt érkeztünk, akkor már asztalon voltak a sült vér és társai az úri…..