Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lissie17

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
édes - keserű Filmek 2010.10.27 17:57:25
Ha valaki látott mostanában olyan filmet, ami jó, és nem hánynak benne, az ne habozzon, ossza meg velem!Egyúttal a Miért kell minden filmben hányni? kérdésre is keresem a választ...
Krimi a Monarchia idejébőlKedvenc karakter: Schneider állomásfőnökné (az egyetlen valódi helyzetkomikumot generáló karakter) Íjnye, hát valóban kellemes kis olvasmány ez a könyves bloggerek által már sorra dícsért könyvecske!De figyelem! Ez a könyv nem akarja megváltani a…..
Ezzel megvolnánk, bár nagy meglepetés azért nem ért, nem izgultuk hülyére magunkat. Ez a meccs akkora országos kettes volt, hogy Onitisz már délelőtt elküldte az alábbi, hozzá képest szokatlanul minimalista alkotást, azzal, hogy majd csak a meccs után tegyem ki. Hülye egy szezon,…..
Nem tudta volna megmondani, miért, de egész idő alatt abban reménykedett, hogy Diogo viszi el az anyagot Pestre. Valami miatt titkolja, nem akarja közölni vele, nehogy mindenféle terveket kezdjen szőni a közös utazásról, meg arról, amit odahaza csinálhatnának. Tévedett.…..