Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kidurrant a tej

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A balkáni gerlék pótköltése miatt veszélybe kerülhet a VOLT után a Sziget is. A környezetvédelmi hatóság szerint a Sziget zavarja az ott élő hajléktalan közösséget is. A környezetvédelmi engedélyt megtagadó határozat kitér arra is, hogy mivel V. László jelenleg előzetes…..
kidurrant a tej 2012.07.11 14:31:11
@btomi1980a: vannak bajok
Nem paranormális portugálokról, még csak nem is kísérteties keletiekről lesz szó, és nem játszanak a Black Eyed Peas nevű együttes tagjai sem. Az emberi szemnek háromfajta színe lehet: kék, zöld, barna. A keleti népeknél a szemszínt ugyan feketének szoktuk nevezni, de ez sem…..
666E 2011.05.18. 23:48:00már rájöttem, hogy az ilyen ízléstelen szingliregények írónői akik könyveivel van mindenhol kiplakátolva az összes mozgólépcső a metróban a címválasztásnál egyszerű metódus alapján dolgoznak:kiválasztanak valami egzotikus, vagy felkapott város nevét…..
kidurrant a tej 2011.11.06 00:43:59
 "Azért van itt az Olga, mert Alekoszon keresztül akarja megszerezni a letelepedését." - Beatrix          "Itt maradok és széttöröm azt a szart." -…..
 Professor Pizka - tudjátok, akinek minden posztról eszébe jut, hogy ő azt már megírta a Ráérünkön. Hát ezt is megírta. Már.   A számítógépcsináló ember (Geekus rusticus telepicus) A számítógépcsináló ember úgy viszonyul az IT-supporthoz, ahogy a…..
kidurrant a tej 2010.12.17 09:36:43
elég jól el lett találva:)
a számítógépcsináló ember egyik elkorcsosult alfaja az általános vagy középiskolai számtech tanár (tapasztalatok szerint néha még főiskolákon is előfordul). a számitogépcsinálóból lett számtechtanár természetesen középkorú vagy néha kicsit idősebb is. megjelenése hasonló a posztban leirttal, de talán hozzátenném még az iskolában a lábbüdösödést meggátolandó barna bőrszandál+zokni párost (ami természetesen utcára is kiváló viselet a tavasz közeledtével). a farmernadrág szigorúan bokáig érhet. szájszaga általában egy rothadó állat elfogyasztása okozta bélszéllel vetekszik.
a számtech tanár általában egyetlen területen jeleskedett még annakidején, de az a technológia már régesrég elavult, ezért idővel rájön (rászólnak szerintem), hogy a DOSos programok használatának oktatását váltsa fel valami újabbal. így történik aztán, hogy a microsoft office 'programcsomag' részeit az ember általános iskolától kezdve az egyetemig tanulhatja, de általában a szint nem sokban különbözik.
jellemző még továbbá a számtech tanárra valamely oprendszer, szoftver túlontúli imádata, magasztalása.

persze vannak olyan középkorú informatikai végzettségű tanárok is szépszámmal, akik tudtak haladni a korral, de ők inkább valamilyen informatikai szaktantárgyat tanitanak egy egyetemen. akikről én irtam, azok az általános számtech tanárok :)