Regisztráció Blogot indítok
Adatok
margomarg

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Éjszaka volt. Hirtelen dörömböltek. „Kinyitni!”- ordibálták. Betörték az ajtót; négy gépfegyveres egyenruhás rontott be. Semmi mást nem mondtak, csak egy papírt írattak alá apámmal. Nem tehette meg, hogy nem írja alá. Nem tudta mi az, de alá kellett írnia.…..
margomarg 2010.10.27 16:24:30
@NagyonPC: Azt hiszem, nem tudod miről beszélsz, kívánom, ne is tapasztald meg saját bőrödön, hogy milyen volt az igazi AVH. Majd ha éjjel rád verik az ajtót, közlik veled, hogy egy órád van, hogy összepakolj, visznek, Isten tudja hova, majd ha útközben megáll a teherautó egy kavicsbányánál, s közlik veled, hogy halomra lőnek benneteket, majd ha egy ököristállóban kell aludnod azzal, aki kitelepített hosszú hónapokon át, majd ha minden nap fegyveres névsorolvasást tartanak, majd ha rendőri kísérettel viszed haza újszülött gyerekedet, akkor valóban itt az új AVH.
margomarg 2010.10.27 20:57:27
@NagyonPC: Nyakamba varrtak nekem már ártatlanabbul nagyobbat is, lévén én vagyok a csecsemő, akit az édesapja rendőri kísérlettel vitt az egyik kitelepítő táborba, azt hiszem egy még nem született csecsemőnél ártatlanabb ember a világon nem lehet.