Regisztráció Blogot indítok
Adatok
draga73

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk az alábbi levelet juttatta el az MKB Bank illetékeseinek:Az élettársammal 2007.11.30-án vettünk fel Önöktől jelzáloghitelt egy családi ház megvásárlásához, pótingatlan bevonásával CHF alapon. Az én hitelemet áthidalóra tették, mivel a lakást el szerettük volna…..
draga73 2010.11.11 20:27:50
@kirby a parancsnok: Nem is akartam már,mert a törlesztő részlet nem okoz gondod, és több lábon állok, a másik a jelenlegi ingatlan árak ismeretében egy 17 milliós lakást, nem akarok gyorsan 12-ért eladni, ami gondolom érthető, üdv.

Tydirium és a többiek: fogalmazásotokból ítélve, vagy lobbiztok a bankok mellett, vagy alkalmazottak illetve vezetők vagytok ebben az esetben a törvényeket hagyjuk, ugye értitek miért....olvassatok, nem én vagyok az egyetlen aki itt van, tanulságos.
draga73 2010.11.11 22:08:12
@fidesz friend: Grat. Örülök, hogy te nem vagy károsult, M. O. nagy részével szemben, de még lehetsz, majd akkor szólj hozzá, másik: van egy kislányom a lakást kiadván neki tartogattam eddig, megtehettem és nem 12, 17...

harmadik: a blog üzemeltetője már tudja, kaptam megoldást, tisztelt károgók, ja és egyedi elbírálás alapján....

Tisztelt és Okos hitelmentes emberkék és oly serényen írogató Banki Érdekeltségek: Megoldást keressetek, mert csak ez a kiút, ne pedig kifogást, ja, hogy elmarad az extra profit, lesz...m, tisztesség és tájékoztatás IDŐBEN a hosszú piacon szereplés és pozitív megítélés TITKA.
draga73 2010.11.11 22:53:36
@dézsavü: Köszi, utána járok és kifejezetten Örülök, hogy végre Valaki, aki a valódi problémához szól hozzá, mégegyszer: KÖSZI!