Regisztráció Blogot indítok
Adatok
willie69

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt kapcsán nehéz eldönteni, vajon a lehúzás volt-e a közterület-felügyelet szándéka vagy szimplán rosszul értelmezik a KRESZ-t. Esetleg a kettő együtt. Sokan talán nem is tudják, hogy jogtalanul büntették meg őket, így pénzüket szépen benyeli a hatóság. Zsolt…..
A nyolcvanas évek szelleme kísért a kerékpárok felszereltségét előíró rendeletben, ami alapján simán büntet a rendőr is. Legutóbb egy hegyikerékpáros versenyzőt bírságoltak meg, pedig neki aztán tudnia kéne. De mit is? ..
Volt már több poszt is olyan esetekről, amikor valaki tudomása szerint szabályosan parkolt le, mégis megbüntették, mert időközben odatették vagy kifordították az addig nem látható tiltó táblát. Balázs is így járt, érthetően nem akarja annyiban hagyni, sőt annak szeretne…..
hogyvolt VV4 - 4X38 2011.01.22 10:45:00
A nyakamat merném rá tenni, hogy Alekosz ma este Zsófit hívja ki és nem a Ruszki Válogatottat, mindegy is, szerintem a Kobratestű így is, úgy is visszamegy a Villába. Olivér és Éva biztosítják neki a folyamatos kontrollt, akkor Gigi, Laci és Zsófi az esélyesek! Így van! Alekosz…..
városjáró blog Rés a pajzson 2011.01.19 18:00:00
A képen látható helyszín a Szt. János kórház melletti Diós árok parkolási övezete, ahol valamikor korlátsor védte a gyalogosokat a felparkoló autóktól. Mára ez a korlátsor csaknem teljesen eltűnt, így a halszálkában beálló gépkocsik orra szinte a kerítést éri.…..
Hogy ne mindig csak én szövegeljek: íme egy vendégposzt arról, hogy Sosem Késő Megtalálni... Sákovics Dia sportokban megcsömörlött bloggerina-celeb képernyőre vetette a gondolatait, és ezúton is hálás köszönet neki azért, hogy írásával emeli a blog színvonalát. - Tudod,…..
Ha a szavazópolgár nem nézheti, ahogyan az aktuális Frenki magáévá teszi Katkát, könnyen úgy gondolhatja, hogy a Fidesz-kormány nem engedte neki. (Fotó: Szécsi István/Velvet) A Véleményvezér izgatottan várja az új Való Világot. Nem azért, mert olthatatlan vágyat érzünk,…..