Regisztráció Blogot indítok
Adatok
$RapManiac$

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Whistle while your wife works Magyar cím: Hagyd a munkát az asszonyra! Leírás: Peter keze megsérül, és nem tudja ellátni munkáját a sörgyárban, ezért Loist kéri meg, hogy segítsen. Stewie felfedezi, hogy Brian új barátnője egy üresfejű liba, és megpróbálja őket…..
Angol cím: Hell comes to Quahog Magyar cím: Pokol Quahog-ban Leírás: Mivel Peter elköltötte az összes megtakarított pénzét egy tankra, Meg elmegy dolgozni egy szupermarketbe, amely elszívja az energiát a város többi boltjától. Brian és Stewie közös erővel próbálják…..
Angol cím: I take thee Quagmire Magyar cím: Quagmire megházasodik Leírás: Quagmire szerelmes lesz Peter házvezetőnőjébe, akit egy játékon nyert. Az esküvő után azonban felbukkan az apja, aki miatt válni próbál. Stewie kétségbeesik, amiért nem kap többé anyatejet. Letöltés…..
Angol cím: Patriot games Magyar cím: Hazafias játékok Leírás: Peter felcsap rögbijátékosnak. Stewie és Brian sportfogadást kötnek. Brian veszít, de nem fizet, ezért Stewie kegyetlenebb eszközökhöz nyúl. Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most: ..
Angol cím: Peter's got Woods Magyar cím: Peter és a barátja: James Leírás: Brian egy afroamerikai tanár után szeretné elnevezni a helyi iskolát. Peternek nem tetszik a javaslat, és James Woods-ot hívja a városba, hogy megoldja a problémát. Ők ketten jól össze is…..
Angol cím: Model misbehavior Magyar cím: Viselkedj modellként! Leírás: Lois úgy érzi, gyerekkori álma valósult meg azzal, hogy modellként kerül az újságok címlapjára. Peter azonban aggodalmaskodni kezd emiatt, s apósa segítségét kéri. Brian, hogy visszafizesse Stewie-nak a…..