Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kene80

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen ukulelét érdemes venni? Erre a kérdésre természetesen nincs olyan válasz, amely "tuti receptet" jelentene mindenki számára. Ezért az alábbiakban néhány szempontról szeretnék írni, amelyek megkönnyíthetik a választást elsősorban kezdők számára. Ukulelét 2-3.000…..
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Kene80 2011.08.27 22:10:19
@Ica a fekete cica: Hidd el, hogy annak a "szegény cicának" nem esett semmi baja. És azt is hidd el, hogy nem hobbyból lövöldözök állatokra! Tudom, hogy hová kell célozni, hogy ne múljon ki, de megtanúlja a leckét! Nem vagyok hülye, sem állatkínzó! Csak értse meg, hogy ez nem az ő birodalma. És úgy tűnik, működik, mert a ház előtt átmennek az utca túloldalára. Ő védi a saját területét, én is az enyémet! Ennyi a lényeg. Most én győztem, de mindenki túlélte! Nincs bajom a cicákkal, csak ne ide járjanak bagzani!
U.i.: Ha tényleg tudnád, mit tud egy mezei gumilövedékes, nem ágálnál! :)))
Kene80 2011.08.27 22:12:10
@Ica a fekete cica: Azt nem az ablakom alatt csinálják...
Ön nem taxizik, de nem is rokkant de szeretne híres lenni legalább öt percre? Szeretné, ha önről szólnának a hírek? Úgy gondolja, hogy a biztonsági öv csak egy tudatalatti szolgalélek-kreátor? Itt a megoldás. Vélemények az azonos című írásunkról...