Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ply2

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Kotmány 2010.10.26 17:17:00
  Dübörög a Nemzeti Együttműködés Rendszere, mint Dave Lombardo dupla lábdobja, csakhogy az utóbbival ellentétben az előbbi nem tökéletes. Míg Lombardo képes egy kék bálnának elegendő mennyiségű kokain után is hiba nélkül eldobolni a Reign in Bloodot, Orbánék…..
ply2 2010.10.27 13:56:00
@Tündér_Lala:

milyen joghézagról beszélsz?

nézd meg az alkotmánybíróság indoklását. pont az a prbléma, hogy a jog szerint járó jövedelmeket is megadóztat. ez nem joghézag. ha valaki pl. éveken keresztül nem tudta kivenni maradéktalanul a szabadságát és történetesen a szabadásgmegváltás 2 millió forint fölé esik, akkor megbüntetik azért, mert mondjuk 2008-ban többet dolgozott és kevesbbet pihent. mindeközben pedig munkabarát adórendszerről beszélnek. persze ha nem akarod, akkor nem is látod az ellentmondást.
ply2 2010.10.27 14:23:32
@eN:

az autokratikus-kommunisztikus félázsiai bohócköztársaságban voltak alkotmányos korlátai a kormányzati hatalomnak, és ha a kormánynak nem tetsző döntés született akkor nem az alkotmányos korlátokat törölték el, nem a népszavazás és az Alkotmánybíróság intézményét korlátozták. Ebben a autokratikus-kommunisztikus félázsiai bohócköztársaságban le lehetett váltani a kormányzó erőt. a közelgő alkotmányos demokráciában lesz még erre lehetőség?
ply2 2010.10.27 14:27:39
@Tündér_Lala:

valószínű felesleges elolvasnod az Alkotmánybíróság ítéletét, mert nem úgy tűnik, hogy meg akarod érteni. Az AB azért meszelte el a törvényt, mert nem csak az általad említett eseteket érintette, hanem mondjuk pedagógusokat, orvosokat, stb. De igazad van, verébre ágyúval a jó megoldás, ha meg más ist lelövünk, akkor találunk rá magyarázatot, hogy azt miért kellett lelőni.