Regisztráció Blogot indítok
Adatok
expat

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindössze néhány hete jelentették be, hogy a részvényárfolyamok és a piaci érték alapján jelenleg az Apple a világ legértékesebb vállalata. A tegnapi bejelentés hatására azonban, miszerint az Apple elnök-vezérigazgatója, Steve Jobs  távozik a cég éléről és a helyét…..
expat 2011.09.04 08:33:05
   Iskolai tananyaggá akarja tenni az eboktatást Nagy-Britanniában egy jótékonysági alap. A cornwalli K9 Crusaders nevű szervezet szorgalmazza az ügyet, hogy világ gyúljon az emberi fejekben a kutyák nevelését illetően. Az alapítvány úgy találja, hogy jelentősen…..
A fejlesztők ugye múlt héten kapták a kezükbe a Mac OS X Lion Developer Preview-ját, most Tomi segítségével, GK észrevételeivel és a maces blogoszféra híreivel összeöntve lássátok, mit várhatunk a Liontól. Az első adag ficsörlistát itt olvashattátok, most azonban még…..
expat 2011.02.28 11:24:06
  „Most, hogy a munkavállalók megkapták 2011 első fizetését, mindenki számára nyilvánvaló, hogy a Fidesz hazudott, amikor azt mondta: senki sem fog rosszul járni. Az egykulcsos személyi jövedelemadó bevezetése miatt mindenki rosszul jár, aki nem keres legalább…..
   Szent-Iványi István, ljubljanai nagykövet, aki a lassan épülő diktatúrában/tekintélyuralmi rendszerben/orbánfasizmusban is megőrizhette nagyköveti pozícióját (jelezzük, nincs egyedül), olyat nyilatkozott a tegnapi Magyar Nemzetben (a médiatörvény kapcsán is), ami…..
Mandiner blog A Megkerülhetetlenek 2011.01.07 13:31:00
***   (Amúgy az egész sajtószabadság-hisztiről nekünk ez jut az eszünkbe):     Kormányunk zseniális teljesítményéről meg ez: )..
  Vagy jó tíz éve, a temesvári Bulevardul 3 August 1919-en sétálva elgondolkoztam, hogy valami nincsen rendben. Éppen egy román-magyar együttműködési-barátkozási konferencián vettem részt, a sokadikon. Mindegyikről egyre szkeptikusabban távoztam, mert vendéglátóink…..
Előjáték: úgy másfél éve döntöttem el, hogy én bizony soha többet nem fogok magammal cipelni laptopnak álcázott betontéglákat. Azóta keresem a jó és a még jobb választást a netbookok között... Egy MSI Wind és egy új Macbook Air Mint korábban is írtam, számomra…..
  Valakik a Guantanamóban látott módon, a lovával együtt rabosították Hunyadi Mátyás magyar királyt. A neves foglyot a lovával együtt közszemlére is tették a kolozsvári Fő téren, kb. úgy, mint ahogy a középkorban a szászok tették ezt Baba Novákkal a bástya előtt,…..
  Magyar kormánykörök lebegtették meg, hogy szavazójogot kaphatnak az állandó magyarországi lakhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok. Mivel jövőre a korábbiaknál jóval könnyebben és zökkenőmentesebben szerezhetnek magyar állampolgárságot a határon túli…..