Regisztráció Blogot indítok
Adatok
URK

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ellenzék, a baloldal, a demokratikus jobb nem adott megfelelő kritikát az orbáni alkotmányra. Sajnálatos módon egyrészt  gumicsontokra sikerült ráugrani(gyerekszavazat), másrészt pedig értelmetlen ideológiai vitákba sétáltak bele. Márpedig ezzel nem lehet meggyőzni az…..
A kárpát-medencei nemzeti mozgalmak egyik első dolga volt, hogy harcolni kezdtek saját nyelvükért. Mi magyarok is ezt tettük, nem hagytuk, hogy elnémetesedjünk és asszimiláljanak minket. A szlovák, román és horvát nemzeti mozgalmak alapeszköze is a nyelvük szabadságának…..
Vajon hogyan gondolkodik a mai választó? Milyen hatások alatt dönt arról, hogy melyik pártra szavaz? Mit érez abból a veszélyből, amit már sokan felfogtak? Tudja-e, hogy  a demokrácia korlátozása a „nép nevében” csak egy első lépés, egy próba arra, hogy hol az…..
A hét végén a Nemzeti Együttműködés első embere hivatalosan lezárta az 56-os forradalmat. Megtudhattuk, hogy az 56-os hősök által megkezdett munkát a 2006-os hősök folytatták, és a 2010-es hősök teljesítették be. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy 2010. október 23-a…..
URK 2010.10.27 01:00:15
@jaccso: már nem ez az ember a miniszterelnök fél éve, rossz videót raktál be
Újreformkörök Alkotmánytiprás 2010.10.26 20:00:00
Alkotmánytiprás, azaz az Alkotmánybíróság és magyar emberek alkotmányos jogai elleni támadás   A Magyar Köztársaság alkotmányát az Alkotmánybíróság védi, és nem a kormány. Minden kormánnyal szemben! Az, aki az AB-t támadja, az valójában a magyar emberek jogait…..