Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feribá50

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lemondott a férfi röplabda-válogatott szövetségi kapitánya! Kántor Sándor Olaszországba költözik a családjával! Döntéséről a tréner péntek reggel levélben tájékoztatta a szövetség főtitkárát. — Nehéz szívvel teszem, de lemondásomnak oka, hogy Olaszországba…..
Az MRSZ január 31-i, hétfői hivatalos tájékoztatása szerint Debrecen rendezi a női és férfi Magyar Kupa négyes döntőt márciusban. Igen ám, de honlapunk kedden két, szerdán pedig egy harmadik egymástól teljesen független, megbízható forrásból úgy értesült, hogy a szövetség…..
Feribá50 2011.02.09 14:33:57
@volley.hu: Rendben!
A válaszát elfogadom.
Én nem "beszólni" akartam, ma sem érzem annak, ellenkezőleg:
a kedélyeket kívántam csillapítani!
Csak még egy kérdést:ha "nem Rodics úr véleménye háborította föl", akkor miért neki címezte a kommentjét?
Üdv: PF
Feribá50 2011.02.09 15:18:50
@toth.zoltan: Tisztelt Tóth úr
Nem esett itt senki senki torkának, a következő történt:
Rodics Dani közzétett a saját honlapján egy hírt, ami pletykaszintű, mert nincs alátámasztva tényekkel.Az viszont tény, hogy azon a régi FŐNIX csarnokbéli válogatott röpimeccsen nem volt több 150-200 nézőnél!
Én ebből a mellékelt kommentből inkább a féltést, aggódást éreztem ki, nehogy így járjon az idei MK döntő is! Az goromba szervezési hiba volt,reméljük, most nem fog megismétlődni!!!
Ami a kérdéseit illeti: jogosnak ítélem azokat, kérem küldje meg a MRSZ-nek
A "nyelvtanóráról" pedig annyit: nem "beszólás"-nak (nem szeretem ezt a kifejezést), szántam, hanem fricskának! Legyen tartásunk, ne legyünk pongyolák, legyünk különbek a többi politikai és egyéb bulvár kommentelőnél, hisz mindnyájan elvégeztük legalább a "négy polgárit"!
Üdv: PF
....Később még folytatom, most el kell mennem itthonról, bocs!
Feribá50 2011.02.09 18:02:52
@toth.zoltan: ....Délután unokáztam, ami mindennél fontosabb. Most vagyok újra gépközelben. Folytatva az eredeti gondolatmenetet, a Dani cikkére történt reagálások félreértésen alapultak,mint korábban utaltam erre,ez meggyőződésem.
A hozzászólásommal én csak a vehemens kedélyeket igyekeztem csillapítani, hisz mi valamannyien egy felé húzzuk a szekeret úgy tűnik.
...Egyenlőre ennyit...A magam részéről lezártnak tekintem az ügyet,remélem az eredeti helyszínen, Debrecenben lesz az MK döntő és nem szerveznek rá másik eseményt!
Üdv: PF

ui:a "debrecen" mint tulajdonnév helyesen:Debrecen.
(Biztos kilépett a sorból a SIFT gomb)
A női NB I 5-8. helyéért játszó csapatok vezetői teljesen ésszerűen megbeszélték egymás között, hogy abszolút fölösleges lenne mostantól négy héten keresztül szünetet tartaniuk, ahogyan a versenynaptár azt előírja, így az alsóházi rájátszás a jövő hét végén máris…..
A nőknél jól tartja magát az NRK, tovább száguld a Miskolc és az Eger, a férfiaknál csoportja élére állt a Veszprém! A női és a férfi Extraliga, illetve a női NB I középszakasz-csoportjainak legfrissebb tabellái máris megtekinthetőek!Extraliga, nők, középszakasz az 1-4.…..
64 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Balogh János, a szolnoki férfi röplabdasport egyik kiemelkedő egyénisége, megteremtője, markáns alakja. A hetvenes és a nyolcvanas években előbb játékosként, majd sportvezetőként szolgálta a sportág fellendítését a Szolnoki…..