Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valerking

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek a srácok aztán tudják, hogyan kell egy showt csinálni. Aztakurva... Brutális sorral kellett szembesülnünk az Aréna előtt, de döbbenetesen gyorsan bejutottunk végül. Ami utólag nem volt annyira meglepő, mivel táskámba bele sem néztek, szóval ezzel az erővel elhozhattam volna…..
Angol cím: Fore father Magyar cím: A legjobb apa Leírás: Peter ráveszi a fiát, hogy járjon golfozni. Ám mikor felfedezi, hogy Cleveland fia sokkal jobb golfos, őt kezdi el támogatni. Chris Quagmire-ben találja meg az apapótlékot. Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg…..
 Úgy gondolom, az összes ptc oldal eredményessége tőlünk, illetve a taktikánktól függ. Az eredményességhez szeretnék segítséget nyújtani nektek ebben  a bejegyzésben.Nos elvileg sokfajta taktika létezik de eredményességtől függően nem mindegy melyiket…..
Ma kiraktam 3 elég híres oldal címét, adatait stb. a blogra, szóval mára befejeztem a munkámat:D Holnapra tervezek még 3 oldalt, és még a héten a terveim között szerepel néhány stratégia leírása is, hogy minél többet tudjatok keresni a számlátokra!Ezzel búcsúzom…..
 TheBuxGroupNapi minimum 0,1$ (10 cent) ami ritka a PTC oldalak körében. Adatok:Standard felhasználóknak:Hirdetésenként: 0.01$ ( 1 cent)Reffenként(alád regisztrált felhasználók minden egyes kattintásáért):0.0025$ (0,25 cent)Prénium felhasználóknak ref…..
 Fox-BuxAz oldal ahol olyan ravasznak kell lenned akár a róka:)Mindenesetre a lényeg az oldalról:2009 ben alakult így még újnak számít. Ezért akár napi 10-12(!) link is előfordulhat, bár nem mind1-ik ad 1 centet kattintásonként.Adatok: Standard…..
 OnBux Az OnBux egy 100%-osan megbízható PTC oldal. Látogatottsága lassan megközelíti a Neobux-ét, amely (mint sokan tudják) a világ legnagyobb PTC oldala.Adatok:Standard felhasználóknak:Hirdetésenként: 0.01$ ( 1 cent)Reffenként(alád regisztrált felhasználók minden egyes…..
 Nos a Blogom ezennel beindul, azzal a szent céllal felszerelkezve, hogy összegyűjtse nektek a legmegbízhatóbb Ptc (Paid to Click) oldalakat. Ezekről az oldalakról annyit kell tudni, hogy napi pár hirdetés megtekintéséért kaptok pénzt. Szerezhettek magatok alá embereket, akik…..