Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www.joarak.megnezem.hu SZUPER TERMÉKEK!=)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem túlzok, ha azt mondom, hogy az RTL Klub majd egy évtizede uralja a csütörtök estéket, hiszen a Showder, valamint annak váltóműsorai, élükön a Gálvölgyi Show-val, szinte verhetetlenek voltak a TV2 számára. Azonban szeptember 23-án olyasmi történt, ami mindenképpen…..
Állítólag még karácsony előtt a boltokba kerül a Nexus One utódja, a Nexus Two, és a Carphone Warehouse fogja majd árusítani. Természetesen a legújabb Android, a Gingerbread lesz rajta. Néhány havonta felröppennek pletykák az állítólagosan készülő Nexus Two-ról, főleg…..
www.joarak.megnezem.hu SZUPER TERMÉKEK!=) 2010.10.28 18:28:33
Daniel Tello venezuelai blogger ráért, és kiderítette, a legutóbbi három negyedévre vonatkozóan ki adta a legpontosabb előrejelzést az Apple profitjára, bevételére, eladási adataira. A végeredmény ismét megmutatta, amit már korábban is tudtunk: az elemzők hülyék, a bloggerek…..
www.joarak.megnezem.hu SZUPER TERMÉKEK!=) 2010.10.26 19:44:07
Várható volt, hogy elérkezik ez a pillanat is, benne volt a levegőben, hogy hamarosan megjelennek a száz dollár alatti ekönyvolvasók. Az új Kindle megjelenése óta folyamatosan csökkentek az olvasók árai, a Borders most meglépte azt, amire mindenki várt, 129 dollárról 99 dollárra…..
www.joarak.megnezem.hu SZUPER TERMÉKEK!=) 2010.10.26 19:20:53