Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giulini

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyurcsány évet értékel és beszél saját politikai szándékairól. De kit érdekel ez még? Alakja egyre inkább csak reménytelen vagy nevetséges, már nem nagyon mozgatja meg senkinek a fantáziáját. (Fotó: Index) Gyurcsány Ferenc február 18-án évértékelőt tart, ahol…..
Fordulóponthoz érkezett a kétharmados kormánypárti frakciószövetség. A járulékemelés és a gázáremelés szükségességének elismerésével jelzi: nincs olyan, hogy egy párt örökké felszálló ágban legyen. Az előző kormány elleni harag enyhül, majd egyszer elmúlik, a…..
giulini 2010.11.12 15:31:13
torokgaborelemez.blog.hu/2010/11/08/278_elszamolas_vagy_leszamolas
Lakner Zoltán az orbán Gyurcsány vita kapcsán tünt fel, és sokáig együtt kommentáltak Török Gábor elemzővel, akit még véletlenül se lehet a baloldalhoz közelinek mondani. De ebben a kérdésben, ő is úgy véli inkább Leszámolás az ami most történik, és ha tényleg valamilyen módon megpróbálnák Gyurcsányt a törvényszék elé citálni, az isszonyatos botrányhoz vezetne, és a legtöbbet a Fidesznek ártana.
Megint egyszer büszke lehettem arra, hogy személyesen ismerhetem Magyarország legkeményebb, legkérlelhetetlenebb embereit: Bauer Tamást és Ungváry Rudolfot. Nagyszerű szónoklatokat mondtak. Ha rólam ilyeneket beszélnének, mint ők Orbánról, lassan becsomagolnék a kis…..
giulini 2010.11.10 19:20:28
@Charta-klubvezető: ha ez megtörténne akkor tényleg DIKTATÚRA van ebben az országban.Gyurcsány Ferenc ma megírta blogjában, hogy azt nem érti miért kerülgetik a forró kását, miért nem hoz külön törvényt Orbán az ő megsemmísitése érdekében. Hiszen mindent megtehet, neki már nem kell parlament. Láthattuk a mai cirkusz kimenetelét is!
A Transparency International magyar irodája az alább idézett levelet küldte  az EUROPA TANÁCS Főtitkárának. A kampányt azért indítom, hogy a kapcsolat.hu regisztráltjai,  ehhez a kampányhoz csatlakozva, kifejezhessék egyetértésüket és elszántságukat a Magyar…..
giulini 2010.11.06 10:47:03
@Charta-klubvezető: csatlakozom!
Álljunk ki a jogállamért!   Orbán Viktor és kormánya sorra iktatta ki a politikai döntéshozatal rendszeréből azokat az alkotmányos fékeket és ellensúlyokat, amelyek demokratikus korlátok között tarthatnák az uralmát. Pártkádereket nevezett ki a közhivatalok élére és…..
Örülök, hogy ennyien csatlakoztatok a Charta XII. kerületi klubjához és annak különösen, hogy a tagok nagy része aktívan is részt vesz a klub életében. Arra gondoltunk, hogy szervezhetnénk egy találkozót, ahol személyesen is megismerhetjük egymást. Az időpont abszolút vita…..
giulini 2010.10.26 18:37:19
@giulini: bocsánat a 45. hétről volt szó és most látom a javasolt időpont november 5.
Debreczeni József meghívását támogatom!