Regisztráció Blogot indítok
Adatok
destructor

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csinos, olasz, csábító. Caterina tipikus szardíniai szépség, aki 19 évesen már hazája szépségversenyén sikereket ért el, hiszen a negyedik helyen végzett. Ebből arra is következtethettek, hogy modellként dolgozott a közeljövőben 34-ik születésnapját ünneplő hölgy. Aztán…..
destructor 2011.09.04 20:51:18
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi terror szerkesztőség! Abban a…..
Egy újabb példa, miért nem szabad tele tankoltatni semelyik kúton. Ha bebizonyosodik, hogy csoda történt, a Vatikán elsőként Magyarországon avathat boldoggá benzinkutat. Nem hiába vagyunk Mária országa, náunk egy Skoda 45 literes tartályába akár 65 liter üzemanyagot is bele tudnak…..
addict Gyerekverés egy reklámban 2011.05.16 14:55:00
Annak ellenére, hogy pontosan tudni lehet, hogy az égvilágon semmi bántódása nem esett a reklámban szereplő kisfiúnak, annyira hitelesen játszik, hogy minden egyes pofont igazinak éreztem, és egész egyszerűen nehezemre esett végignézni a reklámot. Az írországi gyermekvédő…..
addict Spermautomata 2011.04.20 09:30:00
Köztudott, hogy a sperma donorok nagy része egyetemistákból áll, akik egy adag adományért akár 15 ezer forintot is kaphatnak – feltéve ha az megfelel a minőségi és mennyiségi követelményeknek. Amerikában még nagyobb ennek a kultusza, hiszen sokkal több bank áll a diákok…..
Tisztelt blog! Úgy látom a hozzászólásokból, hogy az általam átélt rémálom már untat néhány kommentezőt. Nem kívánom nekik, hogy szintén hasonló megaláztatásban kelljen részt venniük, de biztos vagyok benne, hogy akkor ők is másként állnának az ilyen történetekhez. Ha…..
Sziasztok! A problémám a következő. 2010.novemberében az iskolánk egyik fenntartója (3 fenntartónk van) 5 fő leépítéséről döntött, minden egyeztetés nélkül. A munkáltatónk ehelyett költségcsökkentést vállalt, melyet úgy kívánt megoldani, hogy elvette az összes…..
Az International Technology and Innovation Foundation (ITIF - www.itif.org) által készített felmérés (2009) alapján készült infografika, az internet átlagsebességét és az árakat (1mbps/hónap) mutatja. Nagyításért kattints a képre! Via..