Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emoll

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, egyelőre még nem hátráltam meg, bár már meginogtam.:-)A kíváncsiság vagy a vágy hajt, még nem tudom.De érdekel, foglalkoztat, izgat a dolog. Ugyanakkor meg ott van bennem a félsz.Hisz nem ismerem, nem tudom mire számítsak, nem tudom mi fog történni és azt sem tudom, hogy…..
....egy kis erotikus élmény. Minap nézelődtem, egyelőre szeretőre nem sikerült szert tennem, így másban is gondolkoznék. Rátaláltam a Jóni-masszázsra. Hogy mi is ez pontosan? Na egy kis meghatározás: http://masszazsinfo.com/html/jonimasszazs1 Na igen, ez a masszázs fajta nem a…..
Emoll 2010.11.01 14:41:46
@devadel: Ha Szentendre nincs túl messze, kérd el a Cs1L-től az email címemet!
My secret Terézanya lennék!? .... 2010.10.27 12:50:00
...ÁÁÁáááá nem hiszem. :-)Kaptam pár sort, mely megfogott és elgondolkoztatott:"Amúgy az eddig általad leírtakból nekem az jött le, hogy hihetetlenül sok energiát, munkát, érzelmet pakolsz bele ebbe a kapcsolatba. Kijönne belőle 3 Terézanya. és ez most nem cicnizmus, vagy…..
Emoll 2010.10.29 21:26:42
Valóban! Az utolsó mondat a kulcs!

Vizsgáld meg!
Szerintem egy párkapcsolat fenntarthatóságát 5 szempont szerint vizsgálhatjuk.

Az első az ami a puttonyban van. A cselekedetek amiket tettünk, vagy nem tettünk idáig egymásért, egymás ellen. Ez az ami megváltoztathatatlan. ami mindig ott lesz már a zsákban. A ló és rossz! A kölcsönösség, mert igyekszünk kiegyenlíteni. Nem akarunk adósok maradni. Pro-kontra. de aki nem képes erre az frusztrált lesz.

A második a kommunikáció! Így zusammen! A beszélgetéseink gyakorisága minősége, tartalma, formája... s.t.b. A szó éles fegyver és maradandó sérüléseket okozhat, s ezek bele kerülnek a fentebb emlegetett zsákba.

A harmadik a párkapcsolati szexualitás. Ez "egyedül nem megy", Az eltérő beállítottság, elfojtást generál. Aki többet szeretne, az lemondásban van, aki kevesebbet annak (ha tud róla)lelkiismeret furdalása, bűntudata, esetleg féltékenység költözik a szívébe.
Aztán eltelik 20-30 év és rájössz, de nagy marha voltál.... De akkor már...

A negyedik a család, tágabban is. A közös gyerekért vállalt felelősség nagyon erős összetartozás érzést alakít ki (jó esetben), ami feledteti esetleg a többi pont árnyait. De felnő a gyerek és saját útját kezdi járni, ami biztosan más lesz mint ahogy azt te most elképzeled. De a rokonok is komoly befolyásoló tényezők, szeretetük vagy utálatuk az évek alatt szintén növelik a zsák tartalmát. A vér nem válik vízzé mondja a közmondás. A vérségi kapcsolat erős és nagy jelentőséggel bír.

Az ötödik fő elem, hangsúlyozom, szerintem, a társadalomban elfoglalt hely. A pár tagjainak munkájuk, karrierjük, jövedelemszerzési képességük, sikerességük. Köszönhetően Rotschildéknak, akik a egyenjogúsági maszlagot, lenyomták nők torkán, és finanszírozták az" emancipációs mozgalmat, csak azért, hogy több adófizető legyen.... ( most már látod ugye mekkora baromság volt) De ma ez a tényező a kapcsolat tartósságában, fenn tarthatóságában.

Szóval! Végezz el egy párkapcsolati tesztet. A felsorolt 5 szempont szerint sorban vizsgáld meg a kapcsolatodat. Légy objektív! Aztán osztályozd, mondjuk 1-től 5-ig. A számokat add össze és oszd el öttel. Máris kész a bizonyítvány! :-)
További javaslat! Töltsd ki ugyan ezt Az öt évvel korábbi állapot alapján. Van-e változás, magasabb, vagy alacsonyabb az osztályzat? Aztán még megcsinálhatod a feltételezett jövőről is. Szerinted milyen irányba változnak az egyes pontok. és a végeredmény a tendenciát fogja mutatni.
Különösen érdekes beszélgetést szülhet, ha pároddal is elvégezteted ezt a tesztet.... ...és összehasonlítod a sajátoddal!

A kulcs a kezedben a válaszhoz: "Csak mindig felteszem azt a kérdést: akarom én ezt a férfit?????!!!!!! " :-)
Emoll 2010.11.01 12:36:45
@éniskócos: itt most hivatásos masszőrként és "jóni szakértőként" vagyok....
Gratulálok a teszt eredményhez, de azért ha a pár évvel ez előttit is megcsinálod és ott 5,4,3,5,5 jön ki akkor mielőbb meg kell keresni a hanyatlás okait, és amíg 3-ason áll a kommunikációtok, meg is tudjátok beszélni a pároddal! Érdemes vele is elvégeztetni, és közösen összevetni, elemezni. Saját példámmal szolgálhatok. 6 évig tartó kapcsolatomnak idén nyáron lett vége. De már másfél éve tudtam, hogy nincs kiút. A teszteket én is ő is elvégeztük. Nálunk 3. pont vitte a többit a hátán, aztán egyszer csak az is elkezdett csökkenni a többi kölcsönhatása miatt.
Emoll 2010.11.01 13:16:39
@Csak_egy_lány: Mindenki élete nagyon speciális! De örülök, hogy végig gondoltad a tesztet és le is írtad.
Pár gondolat, vegyük sorjában:

A cselekedetek 4-ese rendkívül értékes. Ezek a bizonyosságok. Azt mondunk amit akarunk, de a múltat már nem változtathatjuk meg!

'...kommunikáció....ma már csak 3-as." a ma már csak miatt problémás. Képzeld el, mikor nyugdíjasok lesztek! ...és már csak 2-es a kommunikáció. A "szép" kort olyan emberrel KELL élned akivel nem tudsz, nincs mit beszélned. Van egy barátom, aki ebben a cipőben
jár, ha teheti menekül otthonról és mindennapossá váltak a veszekedések.

A szexre adott 1-es, szerintem túl kemény, leértékelt osztályzat. Inkább csak kettes esetleg kettes alá. Egy egyesnek legyen az bármelyik pont buktató ereje van. Itt nem év ismétlés, hanem elcsapás az eredménye, persze lehet választani a megaláztatást és egy életre szóló mindennapi gyötrődést is... Hidd el!

A család pontot teljesen jó értékelted, ha tökéletesen működik akkor ötös.

Az utolsó pont is Ok! Ha nektek! és nem csak neked így jó akkor ötös! Ismerősömnek, a felesége jogász, pontosabban bíró és komoly karriert futott be. A srácnak viszont nincs felsőfokú végzettsége, és fizikai munkát végez most is. Ő lett az 'anya", 30 másodperc alatt vasal ki egy xxl-es pólót. Iszik! Cukros, és még csak 54 éves...
5. nekifutás mentés 1. 2010.10.19 17:39:00
2010.06.11élmény nem bírok magammal, muszáj írnom...akikkel találkoztam tudják, akikkel nem, azok sejthetik, hogy kellemes csütörtök délutánom volt. de ennél azért kicsit több...hallottam már róla, hogy a szex lehet spirituális élmény. és persze volt is olyan a férjemmel…..
...egy nagyon jó film!Legalábbis számomra!Nagyon tetszett.Igen csak elgondolkoztató a mondandója.Igen, valóban, egyszer élünk és a boldogságot most, MA kell megélni és nem majd, nem holnap, vagy jövőre.Mégha ezeket a nagy igazságokat úgy fogjuk, hogy általánosak, és szép…..
Hm....minap beszélgettem egyik barátnőmmel, másik múlt héten ejtett el egy mondat foszlányt. Mondhatom, hogy minden kapcsolat más, minden élethelyzet más, már csak azért is mert mi a szereplők is mások vagyunk. Mégis félek tőle, hogy a sorsom, a problémám kissé (el)riasztó…..
....a bőrömben. :-( Az egyébként mosolygós orcám napok óta mosolytalan. Egyébként kacéran csillogó szemem, tompa, fénytelen. A kedves mosolyt fakasztó helyzetek sem tudnak kibillenteni egy síkú hangulatomból. Néha inkább könnybe lábad a szemem...persze, ki ne örülne a…..
Emoll 2010.10.26 21:26:37