Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kob2

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Csáki Pityu bá’ négykézláb a zebrán. Messziről egy zacskónak, vagy tán kutyának néznéd őt. Ez még él, ez még mozog, de istenuccse’ halad. Mit tetszik itt keresni? Tán csak nem egy lejtőt?” (Quimby: Csáki Pityu bá balladája)   Március idusa mindig nagy ünnep…..
autózz! Roppant rokkant Ferraris 2008.03.17 13:04:00
Egy tűzpiros Ferrari... Hm, nem lenne rossz! De ha a birtoklása részleges vaksággal és a térérzékelés időleges elvesztésével jár, akkor talán kétszer is meggondolom. Szerintem feljelentőnk, Csaba is érdeklődve várja a magyarázatot. Egyik délután a Pólus Centernél fotóztam a…..
autózz! Na, ki az erősebb? 2008.03.12 07:56:00
Ki kezdte és mért? Azért kíváncsi lennék, hogy mai főszereplőnkben, AudiSban mi fordította át a dolgokat, hogy végül az eszére hallgatva inkább nagyvonalúan továbbállt. A Twingos tanult vajon az esetből? Abból is lehet bajunk, ha esetleg nem megyünk bele egy efféle játékba,…..
Csucsu - REFLUX Buzgalom 2008.03.05 05:05:00
Botrány! Súlyos vádak Alföldi Róbert ellen! Filmjével megrontja a magyar fiatalságot. Már akit még van hova rontani, és a Google-ban nem arra keres rá először, hogy Csisztu Zsuzsa vagy éppen önfojtogatós maszturbáció. Leszögezem, noha lassan már két éve cefre lelkemre…..
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..
kob2 2008.02.08 14:36:12
Örvendetes dolog, ha egy cég figyelmet fordít arra, hogy esélyt adjon a mozgásukban korlátozottaknak. Az is örvendetes, hogy ezt a gondolkodásmódot már az önkormányzatok is átveszik és közös erővel lépnek fel a bűnözés ellen. Lelki szemeim előtt elképzelem, ahogy egy…..
kob2 2008.02.04 10:52:21
Például: tavasztól őszig, ha lehet, zsigerileg kerülöm az autóba ülést, kizárólag pocsék időben vagyok ilyenre fogható, illetve ha cikket kell írnom valamilyen tesztkocsiról. És motoron mindig észreveszem, milyen iszonyatos hő ömlik ki egy akármennyire is agyonkatalizált,…..
Perillustris eddig is aktív résztvevője volt a blog életének. Most egy már többször elővett témához kapcsolódóan fejtette ki a véleményét, a szokásoshoz képest részletesebben. Budapest közlekedése és annak problémái. Volna hová javulnia. Az utóbbi hetekben-hónapokban már…..
kob2 2008.01.30 17:57:37
Perillustris:

Az ablak betörése neked járna bármilyen haszonnal? Ez nettó károkozás, hozz egy jobb példát.

Arra próbáltam rámutatni a listámmal, hogy a világ gazdasága egyértelműen az autózásra van ráállva. Ha mindenki tömegközlekedéssel járna, akkor az össze teszkó és társai a deák térre települne. Fogadok hogy ezt sem szeretnéd. Azt meg nem várhatod el, hogy mindenki a sarki kisboltban intézze a vásárlását. A bringázás nem alternatíva ennyi embernek, záros határidőn belül párszázezer embert rúgnának csak azért mert büdös.

És autókat a föld alá? Ez meg milyen ötlet? Számolj már utána hogy hány milliárd egy keresztőzédesben autóknak helyet csinálni! Azonnal törölhetnéd a pdf fájlodat. Előtte viszont csak a saját környezetben nézz körül hogy ki mire költött el milliókat a lakásán kívül. Ugye hogy csak az autójára? Nem kell nagy logikai ugrás kiszámolni hogy milyen hatással van ez a gazdaságra. Itt nem úgy gondolkoznak az emberek mint ámerikában (nem egyszer vettek a szemem láttára olyan dolgokat, amikre nyílvánvalóan nem volt szükségük. azt mondták hogy ezzel támogatják a gazdaságot. te tennél ilyet? spórolj mindenen, nehogy egy forintod is visszakerüljön a gazdaságba, nehogy mások is meg tudjanak élni. ennek a kárait össze tudnád számolni?)

Lehet itt mindenféle idióta példát hozni arra hogy hogyan lenne jobb, ha egyszer a magyar ember minden körülmények között beül az autójába, és minden zsemléhez kér külön szatyrot a teszkóban.
Mennyit bukik az állam a magyar filmet megnéző embereken? Sokat! Magyar Mozgókép Közalapítvány Kuratóriuma szétosztott "pár millió" adóforintot: A 39. Magyar Filmszemle játékfilmjeinek MMK-támogatása…..
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..
autózz! Parkoló az egész világ! 2008.01.18 08:25:00
Ma parkolós napot tartunk, mert már megint összegyűlt egy csomó kép, öröm a szemnek. Az első két képet Winkler kollégának ajánlom sok szeretettel, aki különösen szeret parkoló BMW-ket nézni és fotózni a Totalcar szerkesztőség ablakából. Az elsőt Gábortól kaptuk, aki…..
Posztunk alanya akár még rossz ember is lehet, mert a virágokat egészen biztosan nem szereti. Meg az oszlopokat se nagyon. Viktor fotózott, adatrögzített, leleplezett. Pusztuljon a férgese! Aki meg már unja a régi virágait, még most hívja a lenti számot, amíg pár év múlva le nem…..
Csucsu - REFLUX Vegetálunk 2008.01.09 04:20:00
Emellett nem tudok szó nélkül elmenni.Már az is döbbenetes volt, mikor a hétfői Kékfényben Garamvölgyi László részegen jelentkezett a webkamerán: feje a főtt ráknál is vörösebb volt, imhol megbillent, és mikor valami fehérvári ügyet próbált részletezni, kb. csak annyit…..
A Zöld Pardon az a hely, ahol szerelmek szövődnek a nyári éjszakában, miközben vad, erotikus táncban hömpölyög a tömeg valamelyik tíz évvel ezelőtti alternatív slágerre. Itt mindig veszélyes ismerkedni, mivel vagy egy 16 évesbe ütközik az ember fia vagy úgy jár, mint a…..
Szeretnénk megosztani az érdeklődőkkel a spamháborús fejleményeket. A következő reakciók érkeztek eddig nagy visszhangot kiváltó legutóbbi írásunkra (a kiemelések tőlünk származnak, a szövegeket ettől eltekintve teljes terjedelmükben, változtatás nélkül közöljük, a…..
kob2 2007.12.21 18:36:33
Mindenki megnyugodhat, nem az Űrgammákról fogok értekezni, noha egyszer az is megérne egy misét, amolyan gitáros vicceset.Még a hét elején egy betelefonáló anonim netpolgár kedvesen arcunkba linkelt egy veretes listát (ld. Heti műsorajánló 3. → és ott a kommentekben), melyen…..
A BKV tervei szerint egységesítik a bérletfajtákat, a jövőben csak harmincnapos lesz, hónapra szóló nem. A változtatás ki nem mondott célja az egyszerűsítés, bizonyára kevesebbe kerül a szelvények előállítása, szétosztása, az elszámolás, ha kevesebb típus van. A…..
Erőteljesen a hajrájába érkezett a KGFB váltási szezon, a hónap végéig még dönthet bárki úgy, hogy könnyes, avagy kevésbé könnyes búcsút int jelenlegi biztosítójának, akár mert elégedetlen a szolgáltatásaival (bár a balesetet nem okozóknak ámde egyben mégis…..
Egy érdekes témájú levél landolt a postaládánkban, amivel még soha eddig senki nem keresett meg és magam sem vettem észre, de ezentúl figyelni fogok. Istvánt ugyanis kifejezetten zavarják, sőt, elvakítják a LED-es közlekedési lámpák. tetszik nagyon  a cim  eld tul a…..
autózz! Mondeo vs. Mondeo = árok 2007.11.09 10:03:00
E heti Darren trilógiánk utolsó epizódjához érkeztünk, ezt azok is nyugodtan elolvashatják, akik nem szeretik az anyázós posztokat. Sőt, nekik kötelező, mert ritkán van ilyen alkalom, hogy nem anyázunk egyfolytában. Na majd a kommentekben! Hévízre tartottunk Párommal és az ő…..
Úgy néz ki, Darren nagyon belejött az írásművészetbe, mert a tegnapi után most egy egészen más hangvételű, egészen más témáról írt nekünk. Tanulságos. Négy komoly autóbalesetem volt. Friss jogosítványos voltam, nagyon vagány, enyém volt a világ. Nem volt otthon…..